Ponedjeljak, 16 Studeni 2015 13:50

Slavoniji bod iz Koprivnice

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

3. HNL Istok - 14. kolo -

KOPRIVNICA – SLAVONIJA 1:1

KOPRIVNICA - Igralište Gradski stadion. Gledatelja 120. Sudac Babić (Slatina).

STRIJELCI: 1:0 – Jammeh (32), 1:1 – Tomić (82).

KOPRIVNICA: Tihelka, Tucaković, Brcković, Martinčić, Srbljanović (od 83. Kučanda), Mešnjak, Tkalčić, Pavlović, Sminderovac (od 67. Munivrana), Brzoja, Jammeh. Trener Ranko Celišćak.

SLAVONIJA: Vasić, Jan Neruda, Pavelić, Včelik,Tomić, Jakešević, Ivanović, Jurić, Darmopil, Karačić (od 57. Grbeš), Grgić (od 85. Franjić). Trener Marijan Bakula.

Nogometaši Slavonije donijeli su bod s gostovanja u Koprivnici i tako povezali četiri susreta bez poraza. U prvom poluvremenu domaćin je bolje ušao u utakmicu i odigrao bolje od Slavonije, a rezultat toga je vodeći pogodak u 32. minuti. Nakon odmora Slavonija je zaigrala puno bolje i domaćin praktički nije uputio šut na gol. Veliku priliku za izjednačenje je Slavonija imala iz jedanaesterca, no Pavelić je slabo šutirao i Tihelka je loptu odbio ponovno do Pavelića, koji niti iz drugog pokušaja nije uspio zatresti mrežu Koprivnice. Osim Pavelića izvrsnu priliku za pogodak imao je Ivanović, no s oko dva tri metra nije uspio poslati loptu u prazna vrata. Koliko je Slavonija imala sreće u susretu protiv Oriolika prošle subote, toliko je ovoga puta sreća bila na strani Koprivnice. Međutim jedan bod iz ovog susreta je ipak uspjeh i sada treba nastaviti niz s osvajanjem bodova, a za to je prilika u subotu u posljednjem kolu jesenskog dijela prvenstva protiv Marsonie iz Slavonskog Broda na igralištu kraj Orljave u Požegi.

Tekst: J. Neferović Foto: arhivska fotografija