Srijeda, 28 Listopad 2015 15:08

Županijske malonogometne lige kreću 28. i 29. studenog

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

ODRŽAN PLENUM MALONOGOMETNIH KLUBOVA -

POŽEGA - U prostorijama Gradskog šahovskog kluba Požega održan je plenum malonogometnih klubova Nogometnog saveza Požeško-slavonske županije. Na sastanku su bili nazočni tajnik Marijan Rudež, povjerenik za mali nogomet Jurica Bešlić te predstavnici 11 klubova. U 1. Županijskoj malonogometnoj ligi natjecat će se 8 klubova, a isti broj klubova natjecat će se i u 2. Županijskoj malonogometnoj ligi. Prvenstvo u obje lige će se igrati jednokružno, svatko sa svakim 7 kola. Prvo kolo igrat će se 28. i 29. studenog. Utakmice će se igrati u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc u Požegi i u Sportskoj dvorani OŠ Fra Kaje Adžića u Pleternici. Na plenumu su određeni natjecateljski brojevi klubova na temelju njihovog plasmana u prošloj sezoni.

U 1. kolu 1. ŽMNL sastaju se: Caffe bar Jack (Požega) – Pleternica, Tornado Elektro dom (Požega) – Grabarje, Alabama (Brestovac) – Coloremajl (Požega) i Papuk (Velika) – Vladorena (Požega).

U 1. kolu 2. ŽMNL sastaju se: Birtijca (Šumanovci) – Bonita (Požega), Skenderovci – Zarilac, Plamen (Požega) – Brestovac i Internacional (Kutjevo) –Javni prijevoz Legac (Požega).

Natjecanje u malonogometnom kupu ove sezone nije obvezno već će se organizirati po prijavi klubova.

Tekst: Jurica Bešlić Foto: arhivska fotografija (Alen Protić)