Četvrtak, 22 Listopad 2015 10:38

GD Sokol ostvario dobar uspjeh i plasman na državno

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

53. KUP SLAVONIJE I BARANJE U ŽENSKOJ SPORTSKOJ GIMNASTICI -

BELI MANASTIR - Proteklog vikenda u Belom Manastiru održano je i posljednje 4. kolo 53. Kupa Slavonije i baranje u ženskoj sportskoj gimnastici. Nastupilo je osam klubova iz regije istok, a djevojke iz GD "Sokol" Požega ostvarile su zapažene rezultate: Kadetkinja C program Lana Majetić osvojila je pojedinačno 2. mjesto i okitila se srebrom. Ekipa mlađe juniorke C program: Tea Čavec, Madlen Majetić, Lara Markanjević, Anja Devčić, Klara Krmpotić, Marija Ljubica Nosić i Lea Klinčić osvojile su ekipno 3. mjesto a pojedinačno se Madlen Majetić popela na najviše postolje i uzela zlato osvojivši 1. mjesto.

Juniorke C program - Jelena Nigović, Josipa Majetić i Magdalena Černušak, nastupile su kao pojedinke, a najbolja je bila Josipa Majetić osvojivši 6. mjesto što joj pruža mogućnost sudjelovanja na Državnom natjecanju.
U B programu nastupile su mlađe juniorke i to Lorena Kukić koja je osvojila 2. mjesto i Antonia Nigović koja je bila 4.

- Ovim natjecanjem završili smo i ovu sezonu te nas još čeka Državno u B i C programu koje se održava od 06. do 08.11. u Rijeci. Nadamo se dobrim rezultatima. – ističe trenerica Zdenka Pavelić, prof.

Tekst: Vladimir Protić Foto: GD Sokol