Petak, 25 Rujan 2015 08:42

Jugović sve riješio već u prvoj rundi

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

BOKS: 1. Hrvatska boksačka liga -

VUKOVAR - Mihael Jugović član BK Graciano u subotu je u Vukovaru bio pretežak protivnik Luki Banjanu iz Splita, u natjecanju 1. Hrvatske boksačke lige.

- Prije borbe dogovorili smo taktiku i odlučili ne dopustiti si pravo ni na jednu pogrešku. Nakon kratkog ispitivanja i prilagodbe na protivnikov „kontra gard“ Mihael je uspio zatvoriti protivnika i nakon prve izmjene napraviti mu prvo brojanje. Već u slijedećem srazu nakon lijevog aperkata mifprotivnik je završio na podu a njegov trener predao borbu – kaže Jugovićev trener, Željko Krpan.

Za Graciano po prvi put u ring je ušao junior Filip Aračić u kategoriji do 66 kg. Filip je na bodove izgubio od iskusnijeg Mateja Kneževića iz splitskog kluba Marijan.

- Zanimljivo je da se Aračić za borbu spremao u Pleternici gdje naš klub također djeluje. U Pleternici stasa nova generacija boksača koje trenira Matej Markota koji nažalost nije bio u Vukovaru. Sa osvojena 4 boda i dalje se držimo sredine tablice – kaže Krpan koji najavljuje nastup BK Graciano i na Otvorenom Prvenstvu Koprivnice početkom listopada.