Nedjelja, 30 Kolovoz 2015 12:48

Požega izgubila u finišu

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

HRVATSKI RUKOMETNI KUP 1. KOLO -

 POŽEGA – NOVA GRADIŠKA 29:30 (13:12)

 POŽEGA – Dvorana Grabrik. Gledatelja 200. Suci Josić i Radojević (oba D. Miholjac).

 POŽEGA: Ćosić, L. Farkaš, Raguž 10, Greganić 8, Balenović 2, D. Farkaš, Tomičić 1, Švajda, Bubalo, Grgurić 3, Gelenčir, Šimić 5, Franjić. Trener Dario Anić.

 NOVA GRADIŠKA: Mat. Miletić, Kiš 10, M.Orelj 4, Mihić 2, Barun 5, Mar. Miletić, T. Orelj 1, Jurković, Zaužel 2, Ćosić 1, Adamčević, Sertić 5. Trener Ivica Sertić.

 U prvoj službenoj utakmici nakon završetka prošlogodišnje sezone rukometaši Požege ugostili su u okviru Hrvatskog rukometnog kupa dobru momčad Nove Gradiške. Rukometaši Požege su gotovo cijelu utakmicu bili u rezultatskoj prednosti i do 3 pogotka razlike dok su gosti praktički u samoj završnici utakmice prvi puta došli do vodstva i to kod rezultata 28:29, te nakon toga i 29:30 što je bio i konačan rezultat ove utakmice. Nakon prvog poluvremena Požega je imala prednost od jednog pogotka (13:12) i činilo se da će u daljnje natjecanje kupa ići domaćin iako taj rezultat nije postignut lagano. U drugom poluvremenu kao da je ponestalo snage domaćim rukometašima što se utakmica bližila kraju i na završetku susreta veselili su se gosti. Najbolji pojedinci utakmice su bili u redovima Požege Raguž i Greganić a kod gostiju Kiš, Barun i Sertić.

Tekst: J. Neferović Foto: arhivska fotografija (Alen Protić)