Petak, 24 Travanj 2015 15:05

NK BSK iz Biškupaca istupa iz 3. ŽNL

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

OSTALI BEZ IGRAČA -

 POŽEGA – Samo jedan dan pred odigravanje prvenstvene utakmice 14. kola Druge ŽNL u Rajsavcu protiv NK Dinamo u Županijski nogometni savez je došla pismena obavijest od NK Bsk Biškupci da istupaju iz natjecanja. Prema riječima predsjednika kluba Vlade Vinčića klub više nema dovoljno igrača s kojim bi mogli završiti prvenstvo.

- Već od početka proljetnog dijela prvenstva išlo se skupljati igrače kako bi mogli igrati prvenstvo. Iz nedjelje u nedjelju je bilo sve teže i sada smo došli do toga da više nemamo 11 igrača za utakmicu a kamoli da ih okupimo na treningu. Očito da se u našem selu mladi ne žele baviti nogometom a da ovo malo novaca što imamo potrošimo na kazne ne želimo. Mi više nemamo igrača za natjecanje i prisiljeni smo istupiti iz lige. Što će biti za novo prvenstvo u Trećoj ŽNL još ćemo vidjeti. Napraviti ćemo sastanak i ako bude interesa u selu igrati ćemo a ako ne neznam ni sam što napraviti. Nema više ni ljudi oko kluba i ostao sam bez suradnika, pa ni ja sam ne mogu voditi klub - zaključio je predsjednik Vlado Vinčić.

Kako je Bsk na posljednjem mjestu na tablici njihovo odustajanje neće bitno promijeniti tablicu, a svi rezultati utakmica iz jesenskog dijela se računaju, dok se iz proljetnog dijela brišu. Je li ovo samo izdvojeni slučaj ili će toga još biti teško se može predvidjeti.

Tekst: J. Neferović Foto: ilustrativna fotografija