Utorak, 17 Ožujak 2015 10:30

Uspješan vikend za Karate-do Požega

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

6. OTVORENO PRVENSTVO U KARATEU BRČKO -

 BRČKO – Uspješan vikend je iza članove Karate-do kluba Požega koji su sudjelovali na „6. Otvorenom karate1prvenstvu Brčko distrikta u BiH u karateu i borilačkim sportovima“. Natjecanje je organizirao Klub borilačkih sportova Lokomotiva iz Brčkog, a natjecanje se odazvalo 46 klubova iz 10 država, odnosno u raznim borilačkim vještinama natjecalo se ukupno 536 natjecatelja. Za najuspješniji klub proglašen je Karate klub "MAVASI GERI" Novi Sad Srbija. Naš klub predstavljala su četiri natjecatelja: Luka Tadić, Valentina Kristić, Paulina Gušterić i Lovro Blažević koji su se natjecali u karate katama i borbama a isprobali su i druge borilačke vještine, s obzirom da u klubu njeguju upoznavanje članova i sa ostalim borilačkim vještinama poput juda, grapplinga…

Požeški karataši osvojili su ukupno 20 medalja, 8 zlatnih, 9 srebrnih i 3 brončane medalje, a trener kluba Zdenko Oroz ističe da je zadovoljan pokazanim umijećem svojim učenika i organizacijom samog natjecanja.

karate brcko- Od požeških karataša najuspješniji je bio Lovro Blažević koji je osvojio 3 zlatne i 3 srebrne medalje. Nakon organizacije prvog Međunarodnog turnira borilačkih vještina koji je Karate-do klub Požega organizirao nedavno u Jakšiću i odlaska ovog vikenda u susjednu Bosnu i Hercegovinu, karataši bi trebali promovirati svoje znanje i umijeće krajem ovog mjeseca u Subotici i početkom mjeseca travnja u Tesliću,ako bude dovoljno financijskih sredstava - ističe trener Zdenko Oroz.

Treninzi Kluba se i dalje odvijaju u Sportskoj dvorani Grabrik: subotom od 13,00 -15,00h, nedjeljom od 10,00 -12,00h i utorkom od 18,00 -19,30h.

Tekst: Vladimir Protić Foto: Karate-do klub Požega