Srijeda, 15 Listopad 2014 10:06

Požeški Judokan na međunarodnom turniru

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Dva zlata i bronca u Osijeku

OSIJEK - Na 9. međunarodnom memorijalnom turniru Josip Potnek koji je organizirao Judo klub Mladost, održanom u subotu 11.listopada 2014. godine u sportskoj dvorani Gradski vrt u Osijeku požeški džudaši ostvarili su vrlodobre rezultate.
Na turniru sudjelovalo je oko 388 džudaša iz 44 kluba i 5 zemalja. Judo klub Judokan iz Požege je bio prisutan s 9 natjecatelja u dobnim skupinama od 7 do 15 godina vrativši se iz Osijeka sa 3 medalje.
Prva mjesta u svojoj kategoriji osvojili su Mihael Skeledžić i Bruno Vuković, a treće mjesto i brončanu medalju osvojila je Iva Dokić.

Na turniru u bugarskoj Sofiji

bugarska 2Stariji džudaši Judo kana natjecali su se u Sofiji u Bugarskoj, na turniru koji je organizirao Judo klub CSKA iz Sofije. Sudjelovalo je oko 500 džudaša iz 36 kluba iz 7 zemalja.
- Ovaj turnir za naše sportaše je bio veoma uspješan jer su se svi vratili s medaljama.
Brončane medalje osvojili su Bruno Jovanović, Rafael Skeledžić, Gabrijel Rajić i Petra Mršić. Srebrni su bili Filip Mjertan i Antonio Perić dok je prvo mjesto i zlatnu medalju za Požežane odnijela Marta Pamuklić koja je svoje borbe do samog finala atraktivno savladala. Na kraju što reći bravo i samo tako dalje – istakao je Vjekoslav Radić, predsjednik kluba.