Utorak, 14 Listopad 2014 10:45

Mladići položili test

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

SLAVONIJA IGRALA SA ŠEST JUNIORA U SASTAVU  -

 POŽEGA – Nogometaši Slavonije obradovali su svoje navijače osvajanjem boda u susretu protiv Oriolika u Oriovcu. Bez obzira što je riječ o pred posljednjoj momčadi na tablici, Oriolik je na svom terenu vrlo "agresivan" domaćin, pogotovo ako im rezultat nije povoljan. Slavonija je utakmicu odigrala čak s šest mladih igrača, a Markoviću i Subotiću ovo je bio prvi nastup u seniorskoj momčadi. Osim njih nekoliko minuta u svojim nogama kao seniori imaju Vasić, Novinc, Marić te nešto više Jakešević.

Trener Ninoslav Parmaković je u zadnjoj liniji dobro složio momčad i za razliku od dosadašnjih utakmica vidio se pomak u disciplini igre i korekcijama s klupe. "Stariji" igrači su bili nositelji sve težine utakmice i tijekom cijele utakmice bili podrška mladosti, koju će se isplatiti čekati u koliko se ozbiljnije posvete radu, a uprava kluba to od njih očekuje. Ivan Matanović je iz utakmice u utakmicu sve bolji i to je dobro, a svoj nivo forme je podigao i Stjepan Zlomislić koji je imao dugačku pauzu, kao i Dalibor Žafaranić, koji na žalost zbog radnih obveza nije u mogućnosti trenirati. Može se žaliti što Dino Žiška u prvom poluvremenu nije iskoristi tz. "mrtvu priliku" i doveo Slavoniju u vodstvo, ali to je nogomet i događa se.

Nakon onoga što su nogometaši Slavonije pokazali za njih u vrlo važnom susretu protiv Oriolika u Oriovcu, treba vjerovati u te dečke, ali prije svega treba vjerovati u rad. Ovaj bod ima veliku vrijednost u borbi za sredinu tablice, jer to je cilj u ovoj sezoni. Momčad ima potencijala i pomalo sazrijeva zajedno s stručnim stožerom. Treba reći da ako bude ovakav pristup utakmici svih igrača u narednim utakmicama kao što je bio u susretu protiv Oriolika, biti će puno više zadovoljstva na igralištu kraj Orljave. Igrači i stručni stožer su zaslužili čestitke, ali pred njima novi izazovi i dokazivanja, a da navijačima Slavonije nije svejedno kako igraju vidjelo se u Oriovcu, gdje ih je pratio veći broj Požežana.