Nedjelja, 27 Travanj 2014 11:05

Slavija - Oriolik 2:1

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

3. HNL Istok - 25. kolo

Važna tri boda
 
PLETERNICA – Igralište S. Z. Šivo. Gledatelja 150. Sudac Adžijević (Lipik).
STRIJELCI: 1:0 – Kvaternik (44), 2:0 – Majstorović (65.-11m), 2:1 – Jurić (73).
SLAVIJA: Petković, Nikolaš, Kvaternik, Majstorović, Vukoja, V. Ančurovski, Antunović, Valentić, Peharda (od 87. Šubara), Marčinković (od 68. Dal. Žafaranić), Jakovljević (od 81. H. Ančurovski). Trener Dalibor Bognar.
ORIOLIK: Herceg, Jandrlić, Prebeg, Petrović, Dubravac (od 53. Nožinić), Ravlić, Milinković, Kokotović (od 46. Mišić), Jurić, Olić, Živatović. Trener Milan Tomljenović.
CRVENI KATON: Petrović (42), Ravlić (63).
U vrlo čvrstoj i borbenoj igri Slavija je minimalnom razlikom došla do pobjede protiv vrlo neugodne momčadi Oriolika. Od 42. minute Slavija je igrala s igračem više, jer je isključen Petrović i pred kraj prvog poluvremena je došla u vodstvo. U 44. minuti Kvaternik se odlučio na udarac prema golu Hercega s oko 40 metara. Snažan šut je završio u gredi i lopta se od prečke odbila iza leđa vratara Hercega pa je Slavija na odmor otišla s minimalnom prednošću. U drugom poluvremenu gosti ostaju bez još jednog igrača. U 63. minuti isključen je Ravlić, a u 65. minuti Slavija povećava rezultat. Jedanaesterac za Slaviju uspješno je izveo Majstorović i činilo se najavio teži poraz gostima. No gosti se nisu predali i s dva igrača manje u 73. minuti uspjeli su smanjiti rezultat preko Jurića, koji je iskoristio nesporazum u obrani Slavije. Do kraja utakmice Oriolik je opasno prijetio no Slavija je čuvala minimalno vodstvo i u tome je uspjela.