Ponedjeljak, 03 Ožujak 2014 21:09

Do remija na početku utakmice

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

3. HNL - Istok - 16. kolo  -

VIŠNJEVAC – SLAVIJA 1:1

VIŠNJEVAC – ŠRC Višnjevac. Gledatelja 150. Sudac Kuzmić (Slav. Brod).
STRIJELCI: 0:1 – Antunović (19), 1:1 – Merkaš (24.-11m).
VIŠNJEVAC: Jakovljević, Mihaljev, Andabak (od 63. Mioč), Grgić, Skender, Barišić, Birčić, Damjanović, Repinc, Merkaš, Mihaljević. Trener Robert Špehar.
SLAVIJA: Petković, Nikolaš, Kvaternik (od 15. Vukoja), Majstorović, A. Ančurovski, Valentić, Peharda, Marčinković, Abramović (od 71. Dav. Žafaranić), Jakovljević (od 82. H. Ančurovski). Trener Dalibor Bognar.
CRVENI KARTON: Merkaš (89).
Slavija je na gostovanju u Višnjevcu bila bolji suparnik i u 19. minuti je došla u vodstvo nakon što je Antunović šutom iz okreta s oko 20 metara iznenadio vratara Jakovljevića loptom u donjem desnom kutu. Domaćin je vrlo brzo uspio izjednačiti rezultat iz kaznenog udarca. SLAVIJA VIŠNJEVACU 24. minuti više napucanu loptu iz slobodnog udarca, nego što je igra rukom jednog igrača Slavije u kaznenom prostoru, sudac Kuzmić je okarakterizirao kao nedozvoljeno i dosudio najstrožu kaznu. Vratar Petković je krenuo na pravu stranu, no Merkaš je bio precizan i izjednačio rezultat što je na kraju ostao i konačan rezultat utakmice. Drugo poluvrijeme karakterizira igra na sredini terena s malo izleta prema golu. Najbliži je bio šut Marčinkovića u 62. minuti, koji je otišao preko gola, te udarac domaćina Repinca u 70. minuti. Još jednu pravu priliku imao je Merkaš u 78. minuti, sam ispred golmana Petkovića, koji udarac brani. Pri kraju utakmice Merkaš dobiva i drugi žuti karton, te napušta teren, a domaćini igraju nekoliko minuta s desetoricom.