Srijeda, 26 Veljača 2014 11:17

Zadnja četvrtina donijela poraz

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

RUKOMET MUŠKI: 2. HRL sjever 13. kolo  -

BOROVO – POŽEGA 33:29 (17:16)
BOROVO – Sportska dvorana Borovo. Gledatelja 200. Suci: Garić i Soldo (oba Slav. Brod).
BOROVO: Boris Polchert, Vuković 2, Pavlović, A. Marković 2, J. Glavanović, Franić 6, Radojević, Abramović, Opačak 4, Zemljić, Čavić, D. Glavanović 1, Boško Polchert 5, Barić, R. Marković 3, Škalić 10. Trener Zoran Polchert.
POŽEGA: Ćosić, Šimić 2, Jurić, Jurković 1, Raguž 11, Balenović 1, Blagojević, Đuroković, Nekić 4, Franjić, Grgurić 1, Krtalić, Rajić, Didić 7, Galić 2, Pešić. Trener Dario Anić.
U derbi utakmici 13. kola 2. HRL sjever sastali su se u Borovu drugoplasirano Borovo i trećeplasirana Požega. U vrlo dobroj utakmici Požega je pred kraj prvog poluvremena uspjela gotovo anulirati vodstvo domaćina, koje je od samog početka iznosilo od 2.-4. pogotka pa se na odmor otišlo rezultatom 17:16. Prvi dio drugog poluvremena bio je u znaku igrača Požege, koji su odličnom igrom u tri navrata ostvarili rezultatsku prednost od 4 pogotka razlike. U 47. minuti susreta Požega je vodila rezultatom 25:21 i činilo se da će uz pametnu igru utakmicu privesti kraju i osvojiti dva velika boda s direktnim konkurentom za vrh tablice. Međutim ubrzo su domaći igrači iskoristili pomalo i neodgovornu igru igrača Požege, koji su mislili da je utakmica gotova i u velikom naletu u dva navrata napravili seriju od 5:0, pa 6:0 i nade Požege da ostvare povoljan rezultat su pale u vodu. Čini se da za ovaj poraz najviše odgovornosti snose sami igrači.