Utorak, 22 Listopad 2013 11:24

Domaćin GD Pleter iz Pleternice

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

51. KUP SLAVONIJE I BARANJE U ŽENSKOJ GIMNASTICI  -

 

PLETERNICA – Protekle subote u Sportskoj dvorani OŠ fra Kaje Adžića Pleternica održano je posljednje 4. kolo 51. Kupa Slavonije i Baranje u ženskoj sportskoj dvorani u D programu. Domaćin je bilo Gimnastičko društvo Pleter iz Pleternice, a natjecanje je svečano otvorio dogradonačelnik Pleternice Domagoj Katić. U svečanom dijelu Pleterničke mažoretkinje imale su nastup s nekoliko točaka koje su natjecateljice i gledatelji toplo pozdravili.

Natjecale su se djevojčice u tri kategorije, kadetkinje, juniorke i seniorke, a među natjecateljicama iz pet gradova i ukupno 65 natjecateljica nalazile su se i gimnastičarke GD Sokol iz Požege i domaćina GD Pleter Pleternica. Postignuti su slijedeći rezultati:

KADETKINJE – GD Sokol - Klara Krmpotić, Marija Ljubica Nosić, Ana Belan, Lea Klinčić i Katarina Maurus osvojile su ekipno odlično 2. mjesto. GD Pleter Ines Pavlović 3. mjesto i Anja Devčić 5. mjesto.

JUNIORKE – GD Pleter - Roberta Senjak, Ana Šarić, Dora Jakoubek, Lucija Jakoubek, Lorena Zelić, Ana Abramović ekipno su zauzele 2. mjesto a najbolja pojedinka Roberta Senjak 2. mjesto. GD Sokol - Antonia Faltinek, Jelena Nigović, Petra Badrov, Petra Tomšić, Bianka Gerbec osvojile su ekipno 3. mjesto.

SENIORKE – GD Pleter – Matea Miličević, Ivona Majetić, Rea Križanac, Paula mandić ekipno osvajaju 2. mjesto. GD Sokol - Viktorija Banović pojedinačno 5. mjesto i Marija Mitrović pojedinačno 6. mjesto

Priznanja, pehare i medalje uručili su dogradonačelnik Domagoj Katić i glavna sutkinja Bosiljka Stojšić iz Vukovara. Zadovoljne su i organizatorice ovog natjecanja trenerice GD Pleter, Lidija Lončarević i Marijana Mitrović.

- Slijede nam pripreme za sljedeću sezonu, odnosno još u subotu 26. 10. djevojke C program idu u Valpovo gdje ćemo vidjeti da li će se koja plasirala na Državno prvenstvo, te djevojke B programa koje idu 27. 10. u Osijek na zadnji kontrolni trening prije državnog prvenstva koji se ove godine održava u Ogulinu i to 9. i 10. studenog – istakla je zadovoljna uspjehom svojih natjecateljica, tajnica požeškog Sokola, Zdenka Pavelić, prof.