Petak, 06 Rujan 2013 13:44

10. turnir Festival tenisa

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

TENIS KLUB POŽEGA ORGANIZIRAO NATJECANJE ZA DJECU -

POŽEGA -  Tenis klub Požega je za vrijeme održavanja Glazbenog festivala Slavonije održao po deseti puta turnir za djecu do 12 godina pod nazivom „Festival tenisa“. Natjecale su se djevojčice i dječaci u pojedinačnoj konkurenciji i u parovima.

Ovo je tradicionalno natjecanje koje organizira naš teniski klub. Ovo natjecanje nalazi se u dugoročnom planu i programu tenis kluba kao oblik popularizacije rada s mladima. Požeški klub ima profesionalnog trenera koji radi s mladima, posebno sa mladima do 10, 12 i 14 godina. Tenis klub Požega natječe se u 3. HTL, ali je i organizator brojnih turnira – rekao je na otvorenju turnira predsjednik kluba Bruno Horvat, zahvaljujući na potpori i pokroviteljstvu gradu Požegi.

Puno uspjeha mladim tenisačima zaželio je dogradonačelnik Darko Puljašić, koji je istakao zadovoljstvo dobrim radom požeškog tenis kluba te obećao dalju potporu u radu od grada Požege, pa i u budućem razvoju kluba koji planira gradnju još dva tenis igrališta. – Na trgu sv. Trojstva svira tamburica, a vi imate rekete koji sliče tamburici, a ja od vas očekujem da odsvirate ono najbolje što znate, a to je svakako igranje tenisa – poručio je mladim tenisačima ujedno otvarajući turnir dogradonačelnik Puljašić.