Ponedjeljak, 09 Rujan 2013 09:22

Pobjeda Papuka i Kaptola

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

PRVA ŽUPANIJSKA  NOGOMETNA LIGA - JUNIORI -

Krenulo je juniorsko prvenstvo 1. ŽNL za sezonu 2013/14. godinu. Nastupa 11 klubova. Derbi susret odigran je u Kuzmici gdje je aktualni prvak Papuk iz Velike slavio protiv Tim osvježenja s 5:3 (1:2). U izuzetno kvalitetnoj utakmici domaćin je nakon prvog poluvremena vodio s 2:1. Međutim u nastavku bolji gosti ipak dolaze do zaslužene pobjede. Strijelci za Papuk bili su: Matej Kolembus 2, Leo Mikić, Goran Marković i Jozo Jelić po 1 pogodak. Za Tim osvježenje pogotke su postigli: Luka Grbeš 2 i Filip Martinović 1. Dobro je sudio mladi Bruno Banožić. U Sulkovcima gostujući Kaptol također je slavio s 5:3 (5:1). Nakon prvog poluvremena Kaptol je imao uvjerljivo vodstvo od 5:1, da bi domaćin s dva pogotka u nastavku  ublažio poraz, u zanimljivoj i borbenoj utakmici. Pogotke za Kaptol su postigli: Dario Anušić 3, Filip Zrnčić i Jurica Zrnčić s 11 m. Za Sulkovce hat-trick postigao je odlični Ivan Grgić.

Domaćin Hajduk iz Pakraca uvjerljivo je svladao Mladost iz Pavlovaca s 4:0, te dao do znanja da će igrati značajnu ulogu u borbi za vrh ljestvice. Juniori Požege također su ostvarili uvjerljivu pobjedu protiv gostujuće Sloge iz Trenkova sa 6:1, te će se boriti za prvo mjesto. BSK-a iz Buka  sigurno je svladao Dinamo iz Vidovaca s 3:1, u kvalitetnoj i korektnoj utakmici. Najuvjerljiviju pobjedu kola ostvarili su povratnici u ligu juniori Kutjeva koji su svladali domaćina Croatiu iz Mihaljevaca s čak 10:0, te zasjeli na vrh ljestvice.                     

Poredak: vodi Kutjevo, Požega, Hajduk iz Pakraca, Papuk iz Velike, Kaptol i BSK-a iz Buka svi sa po 3 boda...            

PRVA  ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA - PIONIRI   

Uvjerljive pobjede Papuka i Požege

  Startalo je prvenstvo 1. ŽNL Požeško-slavonske županije za pionire. U 1. kolu aktualni prvak Papuk iz Velike katastrofalno je svladao gostujući Tim osvježenje iz Kuzmice s 14:0, te odmah pokazao svoju superiornost. Pioniri Požege bili su uvjerljivi protiv domaćina Sloge iz Trenkova s 5:0, te također istakli kandidaturu za visok plasman. Domaćin Dinamo iz Vidovaca visoko je svladao BSK-a iz Buka s 4:0, u kvalitetnoj utakmici. Croatia iz Mihaljevaca je iznenadila novaka u ligi Kutjevo pobjedivši ga na gostovanju s 4:2, međutim to je tek početak prvenstva. Gostujući Kaptol sigurno je i očekivano svladao Sulkovce s 3:1, u dobroj nogometnoj predstavi. Slobodni su bili pioniri Mladosti iz Pavlovaca, jer pioniri Hajduka iz Pakraca u sezoni 2013/14. godine natječu se u 1. Kvalitetnoj ligi mladeži.

Poredak: vodi Papuk iz Velike, Požega, Dinamo iz Vidovaca, Croatia iz Mihaljevaca i Kaptol svi sa po 3 boda...        

DRUGA ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA - STARIJI PIONIRI

Uvjerljiva pobjeda Dinama iz Rajsavca

  U 1. kolu 2. ŽNL-Požeško slavonske županije za starije pionire aktualni prvak Dinamo iz Rajsavca kod kuće je visoko  porazio povratnike u ligu BSK-a iz Biškupaca s čak 10:0. Uvjerljivu pobjedu ostvario je i Jakšić protiv gostujućeg Hr. dragovoljca iz Drenovca s 4:1. Također identičnu pobjedu ostvarili su Eminovci pobjedivši domaćina Slavena iz Gradca. Preostala dva susreta završili su neriješeno. U Vetovu stariji pioniri Kamena i Omladinca iz Čaglina odigrali su 2:2, što je i najrealniji ishod utakmice. U Staroj Lipi nogometaši Lipe i Croatie iz Donje Obriježi odigrali su bez pogodaka. 

Poredak: vodi Dinamo iz Rajsavca, Eminovci i Jakšić svi sa po 3 boda, četvrti  Omladinac iz Čaglina, peti Kamen iz Vetova, šesta Croatia iz Donje Obriježi i sedma Lipa iz Stare Lipe svi sa po 1 bodom... 

ŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA – POČETNICI

Uvjerljive pobjede Požege i Kaptola

 U novo prvenstvo krenuli su i najmlađi početnici. Nastupa 10 ekipa kao i prošle godine, samo što umjesto aktualnog prvaka Hajduka iz Pakraca i Lipika, od ove sezone nastupaju Tim osvježenje iz Kuzmice i Papuk iz Velike.  Upravo je Papuk svoj susret u Velikoj protiv Slavije II iz Pleternice odgodio. Najuvjerljiviju pobjedu u 1. kolu  postigla je Požega koja je protiv gostujućeg Jakšića visoko slavila s 8:1, i najavila velike domete. Samo za jedan gol zaostao je Kaptol koji je svladao domaćina Slogu iz Trenkova sa 7:1. Također uvjerljivi su bili i početnici Slavonije II iz Požege pobjedivši Tim osvježenje iz Kuzmice sa 6:2, te najavili borbu za vrh ljestvice. Domaćin Kutjevo je sigurno svladao Dinamo iz Vidovaca s 2:0.                                Poredak: vodi Požega, Kaptol, Slavonija II i Kutjevo svi sa po 3 boda...      

1.KVALITETNA NOGOMETNA LIGA MLADEŽI

Slavonija pobijedila Otok

Krenulo je novo prvenstvo u 1. Kvalitetnoj nogometnoj ligi mladeži.  Prvo su kadeti Slavonije kod kuće protiv vršnjaka iz Otoka uvjerljivo slavili s 9:0, a juniori Slavonije također su bili efikasni te svladali simpatične goste iz Otoka s visokih 8:0.