Srijeda, 03 Srpanj 2013 12:07

Sadašnja uprava podnijela ostavku

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

USKORO KADROVSKE PROMJENE U NK SLAVONIJI  -

 

POŽEGA – Povodom podnošenja kompletne ostavke uprave NK Slavonije u prostorijama kluba organizirana je tiskovna konferencija koju su sazvali Mitar Obradović, predsjednik uprave i Natalija Mataić, dopredsjednica. Ostavku je podnijeli svi članovi Izvršnog odbora.

- Izvršni odbor je 02. srpnja održao sjednicu na kojoj su svi članovi Izvršnog odbora podnijeli neopozive ostavke. Ovom tiskovnom konferencijom htjeli smo se zahvaliti svima koji su pomagali ovom klubu u proteklom periodu, grad Požegu i brojnim sponzorima, članovima kluba i navijačima koji su nas pratili – rekao je Mitar Obradović, zahvalivši se i svim trenerima koji su vodili ekipe od limača, pionira, kadeta, juniora, a zahvalio se svim igračima i roditeljima koji su bili potpora.

Natalija Mataić je upoznala javnost da je klub postigao u protekloj godini izuzetne sportske rezultate. – Osvojili 1. mjesto u 3. HNL, s osvojenih 67 bodova i 11 bodova više od drugoplasirane ekipe. Osvojen je KUP Požeško-slavonske županije. Osim odličnih rezultata seniorskog pogona ostvareni su i zapaženi rezultati omladinskog pogona, mlađi pioniri, stariji pioniri, kadeti juniori. Uz navedene sportske rezultate Uprava kluba dala je veliki naglasak radovima i na stvaranju što kvalitetnijih uvjeta na stadionu te su radovi bili planski i usmjereni prema pripremi stadiona za natjecanje u višem rangu. Do danas je na stadionu uređena tribina, fasada na tribini, postavljene su sjedalice, digitalni semafor, nove kućice za igrače i delegata, drenaža ispred golova, aluminijski golovi, uređen je travnjak, klupske prostorije, a većinu radova članovi kluba i Uprave pomogli su vlastitim radom.

Promjenom gradske vlasti Uprava kluba gubi potporu od strane gradonačelnika koji zahtjeva od predsjednika Izvršnog odbora Mitra Obradovića da IO na čelu s njim napusti klub. U želji da postojeća Uprava ne bi bila zapreka željenom daljnjem uspjehu i funkcioniranju kluba članovi izvršnog odbora dali su neopozive ostavke – istakla je Natalija Mataić, dosadašnja dopredsjednica.