Četvrtak, 04 Srpanj 2013 12:09

Ekipa Kukumari osigurala odlazak u Split

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

POŽEGA – male zeleneU Sportskoj dvorani „Grabrik“ održano je natjecanje Sportskih igara mladih u rukometu. U kategoriji 1998. i mlađi u Split direktno putuje ekipa Tornado s Orljave (Tomislav Čičak, Benedikt Prpić, Stjepan Gotovac, Karlo Čuljak, Lovro Farkaš, Marko Gelenčir, Borna Vlašić, Matija Romić, Filip Matić).

U kategoriji 1995. godište i mlađi kod mladića sastale su se dvije ekipe. Plasman u Split osigurala je ekipa Kukumari koja je pobijedila ekipu Dveri riječi rezultatom 7:2. Za Kukumare su igrali Karlo Pešić, Petar Drkulec, Ante Mršić, Ante Krtalić, Matej Mršić, Stjepan Đurčević, Nikola Švajda, Dinko Farkaš, Tomislav Berač, Filip Jurić, Dino Smojvir i Antonio Ćosić.

žrk požegaU 1995. godištu kod djevojaka je bila prijavljena samo jedna ekipa ŽRK Požega. Odlukom organizatora iz Splita naša ekipa morala je razigravati protiv ekipe Male Zelene koja je jedina bila prijavljena u Brodsko–posavskoj županiji. Naše djevojke izgubile su rezultatom 14:6 i nisu osigurale plasman na državnu završnicu u Split. (Jurica Bešlić)