Nedjelja, 10 Ožujak 2013 17:25

Odlična igra Požege

Ocijeni sadržaj
(5 glasova)

RUKOMET MUŠKI 2. HRL sjever  -

 

POŽEGA – IVANČICA IVANEC  25:25 (11:11)

POŽEGA – Dvorana Grabrik. Gledatelja 400. Sucui Lovrić (Zagreb) i Tanasić (Dugo Selo).

POŽEGA: Jurković 3, Potnar, Grgurić 3, Balenović 3, Nekić 3, M. Antunović 3, Bubalo, Đurčević, Rajić, Prskalo, Đuroković, Franjić, I. Antunović 5, Lešić 1, Smojvir, Babler 4. Trener Dario Anić.

IVANČICA IVANEC: Matučec, Kelemen, Gotal 11, Ivanušić, Bregović, Lančić 4, Žimbrek 3, Kapustić, Putarek, Štimac 2, Žganec 4, Kapitarić, Vujović, Posavec. Trener Tomislav Štimac.

Odličnu rukometnu utakmicu u dvorani Grabrik pred oko 400 gledatelja pružili su igrači Požege i vodeće momčadi lige Ivančice Ivanec. Gosti su bili papirnati favoriti no igrači Požege odlučno su ušli u utakmicu s ciljem da s parketa dvorane Grabrik izađu neporaženi. U prvom poluvremenu odličnom igrom u obrani Igrači Požege nisu dozvolili gostima da naprave rezultatsku prednost i na odmor se otišlo poravnatim rezultatom 11:11. U drugom poluvremenu nošeni bučnim navijanjem domaćih navijača, igrači Požege odigrali su dosta disciplinirano i nisu pravili puno tehničkih grešaka sve do samog finiša utakmice. U posljednje tri minute susreta Požega je izgubila dva napada zbog brzopletosti igrača, koji su htjeli što prije postići pogodak i igra ih je ponijela pa savjete trenera Anića kao da nisu čuli. Ipak uz dva neiskorištena napada Požega nije bila kažnjena i posljednji napad na utakmici bio je za domaće igrače. Očito pad koncentracije i umor učinili su svoje, jer se napad nije kvalitetno izveo u čemu su sigurno pridonijeli i vrlo kvalitetni igrači Ivančice, pa je susret završio bez pobjednika rezultatom 25:25. Igračima Požege treba čestitati na odličnoj igri i borbenosti, jer su bili bliže osvajanju dva boda, a greške koje su se događale sastavni dio su igre i to im treba oprostiti.

Josip Neferović