Ponedjeljak, 11 Ožujak 2013 21:27

Pregršt medalja za veličke borce

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

JUNIORSKO I SENIORSKO TEKWON-DO PRVENSTVO HRVATSKE 2013.  -

 

SLAV. BROD - U sportskoj dvorani „Vijuš“ u Slavonskom Brodu prošlog vikenda održano je ITF Taekwon-do juniorsko i seniorsko prvenstvo Hrvatske. Nastupilo je 329 natjecatelja, a Taekwon-do klub "Velika" nastupio je s 10 predstavnika.

Ariana Lovrenović je u kategoriji do 63 kg nakon 3 borbe došla do srebrne medalje izgubivši u finalu s rezultatom 13:11, a u kategoriji juniorki do 64 kg nakon dvije borbe osvojila je treće mjesto unatoč tome što su je sudci zakinuli u finalu, tj. borbi za zlato. Josipa Galić je nakon dvije borbe u seniorskoj kategoriji do 51 kg osvojila brončanu medalju, a isti je rezultat ostvarila i nakon dvije borbe u kategoriji juniorki do 52 kg.

Karlo Miškić je nakon 2 borbe u kategoriji juniora do 45 kg stigao do 3. mjesta, u istoj kategoriji Domagoj Grbavac nakon jedne borbe osvojio također treće mjesto.

Antonio Galić je u kategoriji seniora do 64 kg osvojio brončanu medalju.

- Naši ostali predstavnici, Kata Vidović, Leonardo Jularić, Lovro Dalić, Anđelko Kljajić i Ilija Kljajić srčano su se borili i pokazali svoju hrabrost. Ovo je značajan uspjeh Veličana s obzirom da je ovo najjače državno prvenstvo u zadnjih 10 godina – istakao je trener Zdenko Zlomislić.

Pripremila: Josipa Galić