Ponedjeljak, 29 Travanj 2019 19:34

Poraz Slavonije u Vukovaru

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

3. HNL Istok – 24. KOLO - 

Nogometaši Slavonije poraženi su na gostovanju u Vukovaru.

Odlična proljetna forma Plavih nudila je optimizam pred gostovanje u gradu Heroja, bod je bio minimalni plan, no domaćinu gori pod petama pa su morali biti na svom vrhuncu da poprave svoju poziciju u borbi za ostanak. Najbolji igrač Vukovar, Ivan Plum donio je prednost domaćinu u ranoj fazi utakmice. Potaknulo je to Bognarovu momčad na otvoreniju igru što je rezultiralo kaznenim udarcem kojeg je u poravnanja pretvorio Marko Žuljević. Bio je to rezultat kojim se otišlo na odmor, a u nastavku je dojam bio da će biti i konačni. Ipak, domaćin je morao riskirati, tražiti pobjedu i na kraju je uspio u svom naumu. Rezervist Matej Uhlarlik svladao je Bošnjaka u 76. minuti i ostavio Slavoniju bez boda.

VUKOVAR 1991 - SLAVONIJA 2:1 (1:1)

VUKOVAR, Stadion u Borovu naselju, gledatelja 50,. Sudac : Mihael Maksimčuk (Slavonski Brod). Pomoćnici : Aleksandar Vuzem (Pribiševci) i Hrvoje Rikert (Slavonski Brod)

STRIJELCI : 1:0 Plum (5), 1:1 M. Žuljević (28 - 11m), 2:1 Uhlarik (76)

VUKOVAR - Đilas, Škarica (od 55. Ulharik), Stojanac, Cerovski, Marinčić, Plum, Brajković (od 89. Ceranić), Tomas, Dragojević, Drahotuski, Rajić. Trener : Željko Mažar.

SLAVONIJA - Bošnjak, Neruda, Plešić (od 69. Karačić), Marčetić, Šulc (od 35. Majstorović), M. Žuljević, Bognar, Peharda, Bundavica, Božić, I. Smojvir (od 57. T. Žuljević). Trener : Dalibor Bognar.

IGRAČ UTAKMICE : Ivan Plum