Ponedjeljak, 29 Travanj 2019 21:27

Kutjevo juri prema 3. HNL

Ocijeni sadržaj
(12 glasova)

MEĐUŽUPANIJSKA LIGA SLAVONIJE I BARANJE - 21. KOLO - 

Momčad trenera Petra Čuljka napravila je veliki korak prema povijesnom uspjehu za Kutjevački nogomet, plasmanu u treći razred hrvatskog nogometa.

RADNIČKI – KUTJEVO 0:1

Mece, stadion Mece, 150 gledatelja

Glavni sudac: Florijančić (Jurjevac), pomoćnici: Bradanić i Vukelić (oba Vukovar)

Strijelci: 0:1 J. Budimir (55)

Radnički: Rajndl, Jeftimir, Kontrec, Karamatić, Babić (od 57 Kovač), Pole, Oroz, Jagetić, Šćurla (od 67. Špoljarić), Marković, Nađ (od 85. Pintarić)

Trener : Mario Amidžić

Kutjevo: Tokić, Jelčić, Ivanković (od 57. Ivanagić), Desnica, A.Budimir (od 86. Banić), Paulić, Kalanj, Jakešević (od 46. J. Budimir), M. Majetić, D. Majetić (od 73. Vasić (od 89. Čuljak))Nemec

Trener : Petar Čuljak

Iako su gledatelji u Baranji vidjeli samo jedan pogodak na utakmici, u nogometu su definitivno mogli uživati. Domaći doduše ne i u rezultatu jer su bodovi otputovali u Kutjevo. Zeleni su u sjajnoj formi, mini kriza je iza njih i sada sigurno koračaju prema svom cilju. U Mecama se zaista imalo što vidjeti, prilika je bilo na obje strane, sjajno je svoj posao odradio Kutjevački vratar Luka Tokić, a kompletno slavlje donio je Josip Budimir koji se našao na pravom mjestu u jednoj gužvi i potvrdio i svoju jako dobru formu.

Ovo su vjerojatno ključni bodovi za Zelene u borbi za promociju u viši rang natjecanja. Prednost pred konkurentima je velika, pa se pogled sada više može usmjeriti prema Graničaru i borbi za titulu. Županjci uskoro dolaze u Kutjevo, ali će morati učiniti još neki krivi korak. Bez obzira hoće li se otvoriti ta borba, ovo je doista fenomenalna sezona za Kutjevo!