Breadcrumbs

Ponedjeljak, 11 Ožujak 2019 11:03

Marsonia minimalno bolja od Slavonije

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

3. HNL ISTOK - 17. KOLO - 

SLAVONSKI BROD - Nogometaši požeške Slavonije i u drugom su proljetnom kolu doživjeli minimalni poraz, nakon domaćeg od Đakovo Croatije, sada su pali na gostovanju u Slavonskom Brodu.

Požežani su u Brod došli s idejom da se kući vrate s bodom i bili su na samo 5 minuta od uspjeha, no onda se ukazao Matej Sivrić i donio Bijelo crnima i drugu proljetnu pobjedu. Bila je to partija Šaha dva odlična trenera Braslava Ostojića i Dalibora Bognara u kojoj je domaći strateg imao figuru više i na kraju zasluženo slavio pobjedu. Bila je Marsonia bolja momčad tokom svih 90 minuta, ali naravno da u Požegi žale za propuštenim.

Za Slavoniju je raspored na otvaranju proljeća bio sjajan, no sada nakon dva uvodna poraza stvari ne izgledaju dobro, na leđa je natovaren veliki imperativ za sljedeće kolo kada u goste dolazi Koprivnica. Ono što je u pripremama Plavih bilo sjajno, a to je napad, sada u 180 minuta neradi i to je sigurno problem za Bognara. S druge strane, Ostojić je preporodio Marsoniju i čini se da su oni koji su zagovarali njegov povratak bili u pravu, on je dobitna kombinacija za Bijelo crne!

MARSONIA – SLAVONIJA 1:0

Stadion uza Savu, gledatelja 300

Suci: Sabljić (Stare Plavnice), Iveljić (Kamešnica), Mađerić (Koprivnica)

Marsonia: Memović, Balentović, Čalić, Begić, Gudelj (od 90. Stopić) Rosandić, Radić (od 87. Letica), Sivrić, Šimac, Baričević (od 76. Dančević)

Trener: Braslav Ostojić

Slavonija: Bošnjak, Nikolaš, T.Žuljević, Plešić, Majstorović (od 80. Marčetić), Šulc, M. Žuljević, Bognar, Peharda, Bundavica, Božić

Trener: Dalibor