Ponedjeljak, 11 Ožujak 2019 10:55

16. Kup grada Požege u gađanju samostrelom

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

U SD TOMISLAV PIRC U ORGANIZACIJI SK POŽEGA ODRŽANO TRADICIONALNO NATJECANJE STRIJELACA - 

POŽEGA - Streljački klub "Požega" po 16. put organizirao je kup u gađanju samostrelom na 18 metara povodom Dana grada Požege. Nastupili su strijelci iz šest klubova iz Dubrave, Slavonskog Broda, Zagreba, Ivanić Grada, Velikog Trgovišća i Požege s ukupno dvadeset strijelaca.

To je prvo okupljanje strijelaca samostrelom u ovoj godini, koje se održava prije početka natjecanja na otvorenom. Nastupili su, kao i svake godine, svi najbolji samostreličari Hrvatske.

U kategoriji kadeta prvo mjesto osvojio je MOFARDIN Oliver (SD Dubrava 1094), drugi je bio BORAK Ivan (SD Dubrava 1094), a treća BARTOLOVIĆ Karla (SD V. Trgovišće),

U kategoriji juniora prvo mjesto osvojio je OBOROVEČKI Martin (SD V. Trgovišće), drugo mjesto osvojio je NOVOSEL Josip (SD K. SELO), a treće mjesto osvojio je BORAK Stjepan (SD Dubrava 1094).

U kategoriji žene prvo mjesto osvojila je PEREGLIN Valentina (SD Dubrava 1094), drugo mjesto osvojila je KOMAR Sanja (PGSD Zagreb), treće mjesto osvojila je OBOROVEČKI Mihaela (SD VELIKO TRGOVIŠĆE) dok je GRDIŠA Maja (SK POŽEGA) bila četvrta.

U kategoriji muškarci prvo mjesto osvojio je PEREGLIN Domagoj (SD Dubrava 1094), drugo mjesto osvojio je KAJFEŠ Marijan (SD Dubrava 1094), a treći je bio BLAGEC Petar (SK IVANIĆ).

U kategoriji veterana prvo mjesto osvojio je TIJAN Željko (SD Dubrava 1094), a drugo mjesto osvojio je ŠAŠKO Milenko (SK IVANIĆ).

U ekipnom poretku prvo mjesto osvojila je ekipa SD Dubrava 1094, drugi su bili strijelci SD Veliko Trgovišće, a treće mjesto osvojili su strijelci SK Ivanić Grad.