Utorak, 13 Studeni 2018 09:52

Pobjeda Kutjevčana pred domaćim navijačima

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA SLAVONIJE I BARANJE – 12. KOLO - 

Kutjevo – Borac Kneževi Vinogradi 2:0

KUTJEVO - Igralište ŠRC Kutjevo, gledatelja 300, sudac Zrno (Otok)

Strijelci: 1:0 Nemec (47 11m), 2:0 Banić (66)

Kutjevo: I.Majetić 7, Ivanković 7, Jelčić 7, Franjić 7 (79.Kordić), A.Budimir 7, Egner 6,5 (46.Banić 7), Bandalo 7, Jakešević 7 (90.Antunović), M.Majetić 7 (89.Vasić), D.Majetić 7,5 , Nemec 7

Trener : Petar Čuljak 7

Borac: Malenica 7, Vranješ 6,5, Bosak 6,5, Domitrek 6,5 (65.Erlić 6), Slonja 6,5, Milić 6,5, B.Barat 6,5 (76.Stojanović), Prugovečki 6,5, Škarica 6,5, S.Barat 7, Martan 6,5 (46.Eling 6,5)

Trener: Ivica Kolar 6,5

Igrač utakmice: Domagoj Majetić (Kutjevo)

Nogometaši Kutjeva konačno su došli do pobjede pred svojim vjernim navijačima koji usprkos dva vezana domaća poraza i dalje u lijepom broju hodočaste na kutjevačku ljepoticu. Nakon prvog dijela činilo se da će domaći doživjeti novi poraz jer su se gosti postavili hrabro i u potpunosti nadigrali Zelene i pravo je čudo da od nekoliko odličnih šansi niti jednom nisu poentirali, a prednjačio je najopasniji igrač gostiju i najbolji strijelac lige neuhvatljivi Slavko Barat. Istaknuo se također i pouzdani čuvar mreže Kutjeva Ivan Majetić koji je u nekoliko navrata bravurozno reagirao i sačuvao mrežu netaknutom. U drugom dijelu utakmice potpuno drugačija slika, domaći su krenuli odlučno i u potpunosti zagospodarili terenom, a za to im je okidač bio prvi pogodak koji je s 11 metara postigao Filip Nemec, a izborio ga vidno raspoloženi Domagoj Majetić. Borac se nakon toga više otvorio što je ostavljalo puno prostora hitrim napadačima Kutjeva pa su nakon jedne polukontre udvostručili prednost. Začetnik akcije bio je Jakešević koji je proslijedio loptu do neumornog Domagoja Majetića koji pak daje savršen zadnji pas za Banića, a ovaj poput iskusnog rutinera prebacuje Malenicu za konačan rezultat ove sadržajne, čvrste utakmice s kojom su se Kutjevčani vratili na drugu poziciju iza Graničara i u igri su za jesenski naslov za koji moraju osvojiti tri boda u Višnjevcu, a da pri tome Graničar ne uzme puni plijen u Vukovaru.