Ponedjeljak, 12 Studeni 2018 15:59

Požeški kickboxing borci odnijeli dva srebra i broncu

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

20. MEĐUNARODNI TURNIR U KICKBOXINGU „KUTINA OPEN 2018.“  -

KUTINA - Požeški Kickboxing klub „BuShido“ nastupio je na jubilarnom 20. Međunarodnom turniru u Kickboxingu pod nazivom „Kutina open 2018“. Na turniru je nastupilo 507 natjecatelja iz 64 kluba i 6 država.

Za požeški klub klub nastupili su borci Krunoslav Ruzićić, Miroslav Odoljević, Tomislav Barukčić i Filip Gretić.  - Od četiri borca u naš klub donijeli smo tri medalje, dva srebra i jedna bronca, što i nije loš uspjeh. Tomislav Barukčić nastupio je u disciplini Kick light do -69 kg te osvojio brončano odličje. Filip Gretić koji je također nastupio u disciplini Kick light do -63,5 kg, gubi finalni meč i time osvaja srebrnu medalju. Izuzetno dobre mečeve odradili su borci u ringu, Krunoslav Ružićić i Mirosav Odoljević. Krunoslav Ružićić nastupio je u disciplini Low Kick do -75kg. Dominirao je tijekom cijeloga meča da bi na kraju pobijedio sam sebe. Naime u disciplini Low Kick zabranjeno je držanje noge protivniku, pa je Krunoslav držanjem protivnikove noge zaradio tri javne opomene i naravno negativne bodove te na kraju gubi meč rezultatom 2:1.
Odličnu borbu pružio je i borac Mirko Odoljević u disciplini Low kick do -91kg. Na žalost, unatoč dobrom meču Mirko gubi od boljeg protivnika te time osvaja srebrnu medalju.

Ovo je još jedan pokazatelj dobroga rada u Kickboxing klubu „Bushido“ kako sa natjecateljima tako i sa svim drugim uzrasnim kategorijama - istakao je trener i voditelj ekipe Igor Krizmanić.