Breadcrumbs

Ponedjeljak, 09 Srpanj 2018 13:45

Naučiti plivati želi oko 280 djece

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

ZAPOČELA ŠKOLA PLIVANJA NA GRADSKIM BAZENIMA POŽEGA -

POŽEGA – Na Gradskim bazenima u Požegi službeno je otvorena Škola plivanja Požeškog sportskog saveza. U školu je trenutno upisano oko 280 djece – neplivača i plivača početnika, a male polaznike, njihove roditelje i učitelje došli su pozdraviti gradonačelnik Darko Puljašić sa zamjenicima Ferdinandom Trohom i Mariom Pilonom.

Školu plivanja vodi osam profesora kineziologije, a radi u dva programa – obuka neplivača i usavršavanje plivačkih tehnika. Voditelj škole plivanja Alen Ivanović zahvalio je roditeljima na poklonjenom povjerenju, ali i predstavnicima Grada Požege na čelu s gradonačelnikom Darkom Puljašićem koji su podržali rad škole. 

- Hvala roditeljima koji imaju povjerenja u ove ljude, oni su stručni i educirani i sigurno će vašu djecu osposobiti da u najkraćem vremenu svladaju sve prepreke kako bi bili pravi plivači. Požega ima dugu tradiciju plivanja i svojih bazena, a sada kada imamo nove bazene naša je obveza vama mladima omogućiti sustavno plivačko educiranje - rekao je gradonačelnik Darko Puljašić.

Upisi u Školu plivanja traju do kraja ovog tjedna zaključno s petkom, 13. srpnja 2018. Cijena Škole plivanja je 150 kuna, a uplata se može izvršiti prilikom upisa na Bazenu ili na žiro račun Požeškog sportskog saveza (HR7423860021120016519). Polaznici Škole plivanja u cijeni imaju i ulaznicu na bazen tijekom cijelog ljeta.

Na kraju obuke bit će kao i svake godine organizirana završna provjera i dodjela diploma polaznicima.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska