Ponedjeljak, 13 Studeni 2017 12:57

Brlić presudio Slavoniji

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

3. HNL ISTOK – 13. KOLO -

ČEPIN – SLAVONIJA 3:1 (1:0)

ČEPIN - SRC Čepin. Vrijeme: oblačno. Teren: dobar. Gledatelja: 300. Sudac: Tomislav Haban (Jarmina).

STRIJELCI: 1:0 Brlić (33), 2:0 Brlić (58), 2:1 Jakešević (71), 3:1 Brlić (88).

ŽUTI KARTONI: Bilić (Čepin), Majstorović (Slavonija).

ČEPIN: Kordić, Grgić, Lamza, Rolj, Gregić, Bilić (od 66. Bilandžić), Agatić (od 85. Bošnjaković), Brlić, Krstanović (od 74. Kuburić), Gačić, Damjanović. Trener Igor Toth.

SLAVONIJA: Rezo, Puntarić, Plešić, Majstorović, Boban, Včelik (od 80. A. Smojvir), Marčetić (od 88. Bošnjak), Grbeš, Božić, I. Smojvir, Jakešević. Trener Krešimir Brkić.

Nova zaslužena pobjeda Čepina u čijim se redovima istaknuo trostruki strijelac Bruno Brlić! Na isteku druge minute domaći su imali stopostotnu prigodu preko Bilića koji je izmaknuo požeškoj obrani i izbio ispred Reze koji je obranio udarac odbivši do Agatića čiji je zatim prizemni udarac otišao pokraj desne vratnice. Gosti su uzvratili sedam minuta kasnije kada je Včelik šutirao slijeva ciljajući suprotni kut kamo se bacio Kordić i CEP SLAV1 ZES 121117zaustavio loptu. Domaći je vratar bio nemoćan u 29. minuti poslije Grbešova udarca, s 22-23 metra, koji je prohujao pokraj lijeve vratnice. Nova dobra čepinska akcija urodila je plodom u 33. minuti kada je Bilić prošao po desnom boku i prizemno centrirao na prvu vratnicu gdje je utrčao Brlić i spremio loptu pod gredu - 1:0. Iako Požežani u nastavku nisu posebice iskazali ambiciju popravljanja rezultata, ipak su u 57. minuti Jakešević i Ivan Smojvir na lijevoj strani stvorili neugodnost koju je klizećim startom otklonio Gačić. Iz sljedeće akcije domaći su povećali prednost ponovno preko Brlića koji je Agatićev centaršut slijeva na drugu vratnicu glavom poslao u bliži kut - 2:0. Gosti su se vratili u igru u 71. minuti poslije akcije po lijevoj strani odakle je Grbeš prizemno ubacio u 16-erac gdje se našao Jakešević i s 12-13 metara pogodio lijevi donji kut - 2:1. Brlić je u 79. minuti, praktički, mogao definirati pobjednika, ali kada je izbio ispred Reze i predriblao ga, lopta mu je pobjegla u gol-aut. Stopostotnu je potom priliku imao i Damjanović u 85. minuti, ali je šutirao pokraj lijeve požeške vratnice. Dvojbu je tri minute kasnije otklonio Brlić svojim i čepinskim trećim pogotkom šutiravši sa 16 metara u desni donji kut - 3:1.

Tekst/foto: Glas Slavonije