Petak, 04 Listopad 2019 13:36

Čestitka župana Alojza Tomaševića povodom Svjetskog dana učitelja

Ocijeni sadržaj
(11 glasova)

„Poštovane učiteljice i učitelji, nastavnice i nastavnici, profesorice i profesori,

povodom Svjetskog dana učitelja, 05. listopada, želim Vam u ime Požeško – slavonske županije i svoje osobno ime, uputiti čestitke i poželjeti vam puno uspjeha i zadovoljstva u Vašem plemenitom zvanju.

Hvala Vam na svakodnevnom trudu, ustrajnosti i potpori koju pružate učenicima, kao i na tome što škole činite mjestima u kojima se djeca osjećaju dobrodošlima, ohrabrenima, sretnima i u kojima se prema svakom djetetu odnosi s dostojanstvom, omogućavajući mu tako da ispuni sav svoj potencijal.

Pred Vama je svakodnevno velika odgovornost da učenicima prenesete znanja koja će biti primjenjiva u svakodnevnom životu i prilagođena izazovima budućnosti. Pri tome, valja imati puno strpljena, ljubavi i entuzijazma bez kojih ne bismo mogli ostvariti najvažniji cilj, a to je da djeca imaju sretno djetinjstvo, kvalitetno školovanje te u konačnici perspektivnu budućnost.

Još jednom Vam iskreno čestitam Svjetski dan učitelja uz poticaj da i dalje ulažete trud i znanje u mlade naraštaje za kvalitetnu budućnost svih nas.“

                                                                                                            Vaš župan Alojz Tomašević