Banner 750x94 kolinda

vincelovo vetovo 2020

Breadcrumbs

Srijeda, 08 Kolovoz 2018 12:23

Dobili nove učionice, kabinete, malu dvoranu a završava se kuhinja i blagovaonica

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

ZAVRŠETAK PRVE FAZE RADOVA NA GRADNJI SPORTSKE DVORANE I PROŠIRENJU ŠKOLE DOBRIŠE CESARIĆA GOTOVI DO POČETKA ŠKOLE -

POŽEGA - Projekt vrijedan više od 12 milijuna kuna u kojem bi požeška Osnovna škola Dobriše Cesarića dobila veliku dvodijelnu sportsku dvoranu, malu sportsku dvoranu, svlačionice, tuševe i sanitarne čvorove, nekoliko novih učionica, nove kabinete, posebno opremljenu učionicu za informatiku, novu kuhinju i blagovaonicu završava se u svojoj 1. fazi vrijednoj 5,6 milijuna kuna. Po obećanju izvođača radova koji je imao rok do 03. rujna, do početka nove školske godine, radovi i montaža opreme bit će urađeni i prije tog roka. Radovi su započeli krajem prošle godine, škola je u drugom polugodištu radila u manjem prostoru, jer je dio starih prostora morao biti srušen zbog novih prostora. Gradnja se nastavlja s 2. fazom u kojoj će do travnja slijedeće godine biti izgrađena i velika dvodijelna sportska dvorana, za koju je požeški gradonačelnik Darko Puljašić potvrdio da su osigurana sredstva.

Radove izvodi zajednica ponuditelja čiji je nositelj tvrtka L-projekt d.o.o, a gradilište je danas obišao gradonačelnik Darko Puljašić sa ravnateljicom škole Zvjezdanom Krip. - Radovi napreduju kako je planirano tako da će do 3. rujna prvi dio izgradnje biti završen i naši mali osnovnoškolci moći će uživati u puno modernijem i boljem opremljenom prostoru– rekao je gradonačelnik Puljašić zadovoljan viđenim radovima i kvalitetom izvedenih radova.

Trenutno se radi na postavljanju podnih obloga, a potrebno je još montirati kuhinju i završiti postavljanje unutarnje stolariju, uglavnom vrata. Nakon dovršetka ove prve faze radova slijedi izgradnja dvodijelne dvorane.