Srijeda, 04 Listopad 2017 21:31

Priopćenje župana Alojza Tomaševića

Ocijeni sadržaj
(4 glasova)

Na adresu našeg uredništva stiglo je priopćenje župana Alojza Tomaševića o događajima proteklih dana koje prenosimo u cijelosti:

Poštovani,

u protekla dva dana o meni i o problemima u mojoj obitelji u javnost su plasirane mnoge dezinformacije, te se ovim putem želim očitovati o svemu.

Prije svega osjećam potrebu da se ispričam hrvatskoj javnosti, a posebno žiteljima Požeško-slavonske županije čiji sam župan zbog mnoštva neistina o meni koje su u protekla dva dana objavljivane. Časnu dužnost na koju su me izabrali obnašao sam i dalje ću obnašati odgovorno, savjesno i predano. 

Istina je da je i u mom braku bilo problema. No, bračne razmirice bile su isključivo verbalnog karaktera. Posljednja takva prepirka dogodila se prije dva dana i nažalost pretvorila se u masovno širenje dezinformacija i krajnjih neistina prikazujući me kao nasilnika.

Odgovorno i s punom čašću tvrdim da nisam udario suprugu. Ta činjenica vidljiva je iz medicinske dokumentacije supruge nakon pregleda u Požeškoj bolnici. Očekivano cijelu situaciju pokušavaju iskoristiti u suprotnim političkim taborima potenciranjem neistina i dezinformacija te plasiranjem dodatnih. Njihov motiv moga blaćenja je isključivo plod dugogodišnje političke frustracije i izbornog gubitništva i njih istina ne zanima.

Istinu o zbivanjima u mojoj obitelji znamo moja djeca, ja, pa i moja supruga unatoč onome što je izjavljivala. Žao mi je što je učinjena šteta našoj obitelji.

Ispričavam se svojim prijateljima iz Hrvatske demokratske zajednice jer se plasiranjem neistina i tendencioznim tumačenjima nastojalo naštetiti našoj stranci. Kako sam prethodno rekao neki pokušavaju manipulacijama i dezinformacijama postići ono što ne mogu legalnim političkim putem.

U Požegi, 4.10.2017.g.

ŽUPAN
POŽEŠKO-SLAVONSKE ŽUPANIJE
Alojz Tomašević