Četvrtak, 11 Svibanj 2017 09:40

Tonemo sve dublje i dublje, no mi nismo svi isti

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

KONFERENCIJA ZA NOVINARE NEZAVISNE LISTE MIRE RAŠIĆA -

Konferenciju za novinare u Zlatnom lugu priredila je Nezavisna lista Mire Rašića, koja na ovim lokalnim izborima ide sa svojom, listom za gradonačelnika grada Požege, listom za Gradsko vijeće grada Požega i listom za Županijsku skupštinu. Najavili su svoje jasne i konkretne ciljeve koji će doprinijeti istinskom razvoju svijesti da se može ako se hoće, osjetnom razvoju privrednog sektora, težnji naših sugrađana da ostanu na svome ognjištu graditi zajedno s nama bolju i pravedniju sredinu i sretniju budućnost te, u konačnici, povratku vjere jednih u druge i osmjeha na ulice našeg grada, što stoji i u letku kojih će ovih dana stići u sve požeške DSCN1050obitelji i šire. U njemu se kroz 15 točaka naglašavaju ključni zadaci koje su si odredili: od gradonačelnika i zamjenika volontera, saveza za više znanja i vještina, manje opterećenja za veće plaće, mini tržnice za maksi zdravlje, projekt „Znanje – imanje“, „udruge za bolju budućnost“, „I ti imaš pravo na cestu, nogostup, rasvjetu i ljuljačku“ do „Požega i Županija s više osmjeha – zavičaj s više djece“.

- Svi smo svjedoci kako se vodi naš zavičaj, kako se provodi politika stranaka od 1990. godine do danas (točnije: i danas) upravljaju našim plodonosnim krajem koji svi neizmjerno volimo. I bez navođenja razloga s kojima svi itekako upoznati, činjenica je da tonemo sve dublje i dublje u svakom smislu. Stoga smo svojim predanim radom zadnjih nekoliko godina pokušali pokazati i dokazati da na političkoj sceni „nismo svi isti“, kako se često zna etiketirati nas koji sudjelujemo na toj sceni – kaže Miro Rašić, kandidat za gradonačelnika.

Uz nositelja liste i kandidata za gradonačelnika Grada Požege Miru Rašića, na konferenciji su bili Vjekoslav Kožić i Željko Bošnjak, te Peter Pierre Weisz, međunarodno poznati umjetnik, koji je i veliki lobista širom Europe i svijeta kada je u pitanju lobiranje za Hrvatsku te potiče kulturnu, društvenu i poslovnu suradnju kako gradova i država tako i stranih tvrtki sa našim poduzetnicima. Kako je sam najavio, već krajem ljeta namjerava u Požegu dovesti pedesetak poznatih umjetnika iz više zemalja.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska