Nedjelja, 07 Svibanj 2017 12:17

SDP-ov ministar Ostojić dao podršku „Provjerenoj“ ekipi za grad Požegu i požešku Županiju

Ocijeni sadržaj
(56 glasova)

POŽEGA – Ministar unutrašnjih poslova u SDP-ovoj Vladi, Ranko Ostojić posjetio je grad Požegu i dao podršku „PROVJERENOJ“  ekipi za grad Požegu i Požeško-slavonsku županiji. Na požeškom Trgu svetog Trojstva popio je kavu s okupljenim članovima SDP-a, nositeljima kandidacijskih lista, nositeljima lista za gradonačelnika i župana i članovima na kandidacijskim listama.

 - Jako dugo sam u politici i znam procijeniti ljude koji mogu itekako u političkom životu doprinijeti, kako na lokalnom tako i na nacionalnom nivou. Poznajući gosp. Ronka i cijelu ekipu koja izlazi na ove izbore za župana i gradonačelnika, uvjeren sam da radimo s „Provjerenim“ ljudima i da oni mogu vratiti ono što treba, da se vrate oni kvalitetni projekti koje su i do sada radili. Požega to zaslužuje i siguran sam da obje liste, kako za župana, tako i za gradonačelnika, može donijeti samo dobro za Požegu.

IMG 3098

Kako je ovih dana bila gužva u Vladi RH koja je ostala bez četiri ministra i Saboru RH, Ostojić je prokomentirao ukupnu situaciju ali i činjenicu da će to sigurno utjecati i na lokalne izbore. – Gužva u Vladi nije samo danas, ona traje već skoro drugu godinu, prema tome ono što mi stalno govorimo, da takva vrsta kolaboracije iliti koalicije je neuspješna, što se eto pokazalo i po drugi puta. SDP će bez obzira na namjeru njegovih partnera sigurno doći do boljih rezultata nego što su ih imali prije. Činjenica je da je najjednostavnije velike stranke dovoditi u situaciju da se pokušava reći da su sve iste, a ja tvrdim da nisu. Za svoga kolegu Ronka, s kojim sjedim u Saboru mogu reći da je ozbiljan i odgovoran političar u odnosu na one koji koriste situacije i ponašaju se apsolutno suprotno., ne samo po političkim pravilima nego i zakonima. Tu je razlika između kandidata SDP-a i kandidata koje imamo na drugoj strani.

Ja vjerujem da će ljudi konačno shvatiti da nakon toliko loših eksperimenata i pokušaja, nekvalitetnih rezultata koje postižu, da će se vratiti sa svojim povjerenjem u one koji su „PROVJERENI“. Upravo to su kandidati SDP-a za grad Požegu, Zdravko Ronko i Željko Samardžija za Požeško-slavonsku županiju.

Na druženju uz kavu nazočili su i kandidati za zamjenike požeškog gradonačelnika dr. sc. Marijan Cesarik i prof. Marina Mirković, zamjenike župana Ljerka Švajghart i Bruno Horvat, te ostali kandidati na listama za grad Požegu i Požeško-slavonsku županiju.

Tekst/foto: Kronika požeško-slavonska