Četvrtak, 03 Prosinac 2015 13:58

Što to požeški SDP ima protiv Vidovaca i Dervišage?

Ocijeni sadržaj
(3 glasova)

REAGIRANJE HDZ-a POŽEGA NA IZJAVE S TISKOVNE SDP-a -

Neugodno iznenađeni javnim istupom dvoje istaknutih članova požeške Socijaldemokratske partije (SDP-a) - Martinom Vlašić, kandidatkinjom na SDP-ovoj koalicijskoj listi u 5. izbornoj jedinici na netom održanim parlamentarnim izborima, te Gojkom Nenadovićem, županijskim vijećnikom spomenute stranke i predsjednikom njezine organizacije seniora, smatramo potrebitim reagirati.

Raznoraznih manipulacija proizašlih iz Ronkova laboratorija spletki, podmetanja te izmišljenih konstrukcija s izvrnutim činjenicama, Požežani su se i previše naslušali proteklih godina, tako da se na neke objede s jučerašnje konferencije ne mislimo osvrtati, no ipak nešto ne možemo prešutjeti.

Ne možemo i ne smijemo prešutjeti to što se Gojko Nenadović na jedan vrlo nekorektan način obrušio na mještane istočnih požeških prigradskih naselja, Vidovaca i Dervišage, podrugljivo im se obraćajući, očito vidno rezigniran što je u tim prigradskim naseljima i na proteklim izborima uvjerljivu pobjedu odnio upravo HDZ.

Mještani Vidovaca i Dervišage, koji desetljećima doprinose razvoju grada Požege, poseban obol davši i u povijesnom razdoblju stvaranja i obrane samostalne Republike Hrvatske, nisu zaslužili takav podcjenjivački odnos istaknutih članova požeške Socijaldemokratske partije kojom već godinama autoritativno upravlja jedan saborski zastupnik - Zdravko Ronko.

Ovim putem javno tražimo da se Socijaldemokratska partija grada Požege ispriča stanovnicima Vidovaca i Dervišage zbog neprimjerenih izjava njihovih istaknutih članova, posebno gospodina Gojka Nenadovića.

Hrvatska demokratska zajednica grada Požege u potpunosti podržava gradonačelnika Vedrana Neferovića koji sa svojim suradnicima već dvije i pol godine uspješno vodi Požegu, pritom ne preferirajući i ne zapostavljajući niti jedan dio grada, na što su Nenadović i Vlašić također zlonamjerno aludirali, već naprotiv, posebno vodeći brigu o ravnomjernom razvoju svih gradskih predjela i mjesnih odbora, što naši sugrađani najbolje vide – stoji u priopćenju koje potpisuje Ante Šolić, predsjednik GO HDZ-a Požega.

Tekst: Vladimir Protić Foto: arhivska fotografija (Vladimir Protić)