Petak, 04 Travanj 2014 09:57

Nikolića podržali ministri Maras i Jakovina

Ocijeni sadržaj
(6 glasova)

KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA KOALICIJE SDP-HSU ODRŽAO SKUP U KUTJEVU  -

KUTJEVO – IMG 3011U susret drugog kruga izbora u gradu Kutjevu za gradonačelnika, kandidat koalicije SDP HSU, Ivica Nikolić održao je veliki izborni skup u kutjevačkoj kino sali. Podršku Nikoliću osim brojnih članova stranke i simpatizera došli su dati i ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina, zamjenik ministra zdravlja Marijan Cesarik i saborski zastupnik Zdravko Ronko.
IMG 3033- Prvi krug smo završili, idemo u drugi krug. Zahvaljujem se baš svima, i onima koji su glasali za listu broj jedan i onima koji su glasali za listu broj šest. Neki su jako bezobrazni i počeli priče. Sada dolazi neko sa strane i naruči radove prije izbora, a to su radili i prije onih izbora. Radi se o Vetovu. Franjo Lucić je tamo poslao bagere, rovokopače, nasipaju putove koji su u vlasništvu i ingerenciji grada Kutjeva. Neki si daju i to pravo, jer misle da će pobijediti, a kažu kako će to ionako platiti grad Kutjevo. Oni naručuju iz Pleternice, a ja ću se potruditi da to nebude tako – rekao je Nikolić, koji je najavio korektnu kampanju i pošteno, i nitko nikoga nije prozivao, jer živimo u demokraciji.
Pozdravljajući Kutjevčane ministar Jakovina je istakao da se u Kutjevu osjeća već kao domaći pošto je dolazio niz puta, od Festivala graševine do drugih manifestacija, a posebno kada je bilo i teških tema o poljoprivredi i tribina sa poljoprivrednicima i vođama seljačkih udruga. IMG 3018– Imate odgovornog gradonačelnika do sada, nadam se i nakon ovih izbora ponovno. Kutjevo je poznato po dobrom vinu, po poljoprivredi, ali i ruralnom turizmu, a biti će poznato i po prehrambenoj industriji, preradi voća i povrća. Vaš gradonačelnik je uporan u tome da osigura mogućnost i perspektivu grada. Vi mu vjerujete, ja mu vjerujem – rekao je ministar Jakovina.
Čestitam na pobjedi u prvom krugu, Ivica je ipak broj jedan, koliko god drugi govorili da su oni pobijedili, podaci su takvi. Pobijedit će ponovo u nedjelju. Morate voditi računa da svatko tko može pomoći bude drugačiji, da u nedjelju dobijete pravog gradonačelnika. Trebate svoju dužnost obaviti, povesti svoju obitelj i svoje prijatelje kako se nebi desila pogreška, da nebi neki drugi upravljali vašim gradom. IMG 3019Čujem da bi vašim gradom upravljali neki koji nisu iz Kutjeva, nego iz Pleternice. Nemojte imati gradonačelnika iz Pleternice, imajte gradonačelnika iz Kutjeva Ivicu Nikolića – rekao je ministar Maras.
Nikolić je iznio pred birače brojne projekte koji su planirani za buduće razdoblje, te pozvao Kutjevčane i stanovnike ostalih naselja grada Kutjeva da izađu u nedjelju na izbore i glasaju za listu broj 1. Ivica Nikolić i Deni Pavić.