Petak, 21 Ožujak 2014 12:00

Kandidat HDZ-a Josip Budimir za gradonačelnika dobio veliku potporu

Ocijeni sadržaj
(7 glasova)

(PROMO ČLANAK) VELIKI PREDIZBORNI SKUP HDZ U GRADU KUTJEVU  -

KUTJEVO – Veliki skup potpore svojim kandidatima na lokalnim izborima u gradu Kutjevu organizirao je HDZ u kino dvorani, koja je za ovu priliku bila dupkom puna.
IMG 2018Podršku mladom Josipu Budimiru, kandidatu za kutjevačkog gradonačelnika i Ivici Malnaru, njegovom zamjeniku, 15-orici kandidata za gradsko vijeće kojima je na čelu Pile Miškić, dali su saborski zastupnici Ivan Šuker, Branko Kutija, Franjo Lucić, požeško župan Alojz Tomašević, gradonačelnik Pakraca Davor Huška, gradonačelnik Požege Vedran Neferović i načelnici općina Jakšić. Ivica Kovačević, Velike, Vlado Boban i Kaptola, Mile Pavičić.
Dobru vijest za njihovog kandidata uz veliki pljesak objavila je pleternička gradonačelnica Antonija Jozić, inače i predsjednica izbornog stožera HDZ-a, a to su rezultati ankete, po kojima u prvom krugu izbora vodi njihov kandidat Josip Budimir s 37%, a iza njega po rezultatima iste ankete su kandidatkinja HDSSB-a Josipa MIličević i kandidat SDP-a Ivica Nikolić.
IMG 2024Svoju mladost Josip Budimir je istakao kao prednost, jer niz je primjera gdje su upravo mladi ljudi u vrlo kratkom vremenu preporodili lokalne sredine koje su bile i u većim problemima od grada Kutjeva, a zato što iza njih stoji stranka, što iza njega stoje i župan i svi gradonačelnici gradova i načelnici općina naše županije, koji su redom svi iz HDZ-a. Njihovi postignuti rezultati sve govore, a oni će upravo pomoći Josipu kako grad Kutjevo vratiti na ono mjesto koje zaslužuje. Nekada je Kutjevo bilo ispred svih tih sredina, podsjetio je Josip Budimir, a niz godina nerazumnog upravljanja gradom dovelo je do njegovog zastoja u razvoju.