Petak, 21 Ožujak 2014 11:49

Mladi Prevolšek za gradonačelnika Kutjeva

Ocijeni sadržaj
(8 glasova)

(PROMO ČLANAK) KANDIDATU HNS-a PODRŠKU DALA MINISTRICA KULTURE

KUTJEVO – Članica Predsjedništva HNS-a i ministrica kulture Andrea Zlatar Violić po prvi puta je službeno boravila u Požeško-slavonskoj županiji, a u gradu Kutjevu je održala tribinu „Kultura i ja“. Nakon tribine okupljenim HNS-ovcima i simpatizerima stranke se obratila s podrškom za mladog Hrvoja Prevolšeka, kandidata za gradonačelnika Kutjeva i njegovu zamjenicu Katarinu Ašenbrener.
 IMG 1992- Ovdje sam i povodom toga što je u gradu Kutjevu raspisan novi krug lokalnih izbora i došla sam podržati kandidate HNS-a koji se samostalno natječu. Ono što mi je drago, jer vidim potencijal Kutjeva i povezivanje kulturne baštine, turizma, agrarnog turizma, vinogradarske kulture. Mislimo da je naša prednost što smo istakli mladog kandidata jer imamo dobre primjere, npr. u Pirovcu gdje smo imali kandidata s 24 godine, pobijedio je što je bio novi i drugačiji. Ako i ne uspiju na najvišoj razini svakako će ući u gradsko vijeće gdje imaju tri godine vremena da nauče kako funkcionira lokalna samouprava, da upoznaju bolje i svoje građane i probleme grada. Mislim da je u svakom mjestu dosta problema, naučit će puno i moći će se kasnije kandidirati – kaže Andrea Zlatar Violić.
  IMG 1994HNS kao stranka razmišlja da formira nekoliko timova mladih ljudi koji će na razini cijele zemlje koji će pokušati dati jedan drugi ton, skrenuti iz interesnog područja u pitanje javnog interesa i projekata koji su važni za pojedinu zajednicu.  - Zbog toga su lokalni izbori manje politički u onom negativnom smislu jer su vrednovani za potrebe svakog grada i svakog mjesta, ne može se raditi napamet neki problem i ovdje govoriti o termo elektranama. IMG 2004Ovdje morate dobro znati što kome treba – dodala je Andrea Zlatar Violić, na predizbornom skupu u Kutjevu.