Srijeda, 23 Siječanj 2013 18:56

Konačni pad Vukovara ???

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST ODBOR ZA BRANITELJE HRVATSKE DEMOKRATSKE ZAJEDNICE POŽEGA  -

Svjedoci smo ponovnog napada na Vukovar - ćirilicom. Pošto ga je srpski agresor razorio i osvojio, pobio velik broj branitelja i civila te jedan dio otjerao u logore,Vukovar je, iako je pao pobijedio. Zaustavio je silu zla koja je htjela porobiti Hrvatsku, a Vukovar je nakon pobjede Hrvatske vraćen mirnim putem.
Što se sada događa - žele uvesti ćirilicu u Vukovar koja nikada tamo nije bila i reći da je to srpski grad, osvojiti Vukovar ćirilicom kada su izgubili rat sa hrvatskom. Naš ministar Arsen Bauk još izjavljuje da će prirediti slavlje, vjerojatno slavlje koje su priređivali četnici kad su ušli u grad Vukovar i postavili ćirilične natpise.

 

Što će učiniti Vukovarci koji su iskrvarili za grad Vukovar. Dok se ugrožavaju nacionalni interesi mi se bavimo registrom branitelja i zabavljamo se sami sobom, a nitko se ne bavi i dalje agresivnom politikom Srba u hrvatskoj koji se nisu pomirili sa tim da nisu uspjeli stvoriti veliku Srbiju. Ako ćirilica prođe u Vukovaru tražit će ju i u drugim mjestima u Hrvatskoj što jer nedopustivo.
Što će sada učiniti ministar branitelja Predrag Matić koji je iz Vukovara, hoće se i dalje hvaliti objavom registra branitelja, a trebao je objaviti registar agresora. Umjesto da se bavi zaštitom istine o domovinskom ratu, ministar branitelja obilazi četničke spomenike i vrijeđa najsvetije u Hrvatskoj, katoličku crkvu bez koje ne bi bilo hrvatske države. Umjesto da se bave zaštitom nacionalnih interesa i gospodarskom situacijom „naša“ vlast“  pravi zakone za gej grupe koji teroriziraju većinu, a dolaze i pred katedralu izazivati. Što će ih spriječiti da sutra uđu u katedralu i narušavaju svetost mise. Vlada nište ne čini i dozvoljava da se hrvatska porobljava ćirilicom i da se gazi sve što je sveto i vrijedno u Hrvatskoj.

 

Po našem mišljenju umjesto 30 posto,dvojezični natpisi mogu se uvesti samo tamo gdje  ima preko 70 posto neke nacionalne manjine uz suglasnost Hrvata (referendum) koji žive na tom području, jer sva sela i gradovi u Hrvatskoj su hrvatski gradovi i sela u kojima žive Hrvati i druge nacionalne manjine. Za razliku od ostalih nacionalnih manjina, srpska nacionalna manjina nije lojalna hrvatskoj državi te je postavljanje ćiriličnih natpisa sigurnosno pitanje. Oni koji su napravili takav zakon moraju ga i promijeniti jer očito nisu mislili na posljedice već samo na svoju saborsku fotelju. I  što dalje reći nego E, moj narode !