Četvrtak, 24 Siječanj 2013 00:42

Kutjevu treba promjena koju donose HDSSB i Josipa Miličević

Ocijeni sadržaj
(38 glasova)

IZBORNA SKUPŠTINA HDSSB ZA GRAD KUTJEVO – PREDLOŽENA I KANDIDATKINJA ZA GRADONAČELNICU  -

 

 

KUTJEVO – HDSSB je snaga koja će sigurno odlučivati o vlasti u gradu Kutjevu, pokazala je to izborna Skupština koja je održana u prepunoj kino dvorani pred oko 300 članova Hrvatskog demokratskog sabora Slavonije i Baranje. Bez kalkulacija HDSSB je na ovom skupu istakao i svog kandidata za gradonačelnika, mladu i obrazovanu ženu, perspektivnog kandidata, kandidata koji će raditi za dobrobit grada Kutjeva, Josipu Miličević.

 

IMG 0438- Mi smo tražili osobu koja se neće okretati kako puše vjetar, koja se neće okretati kad netko upućuje čvrge, koja se neće prodavati za sitniš. Kutjevo koje je legendarno u našoj Hrvatskoj prepoznalo je program HDSSB-a. Najbolje rezultate do sada smo postigli upravo u Kutjevu, zahvaljujući ljudima koji vode ovu stranku. HDSSB je donio odluku i buduća gradonačelnica Kutjeva bit će Josipa Miličević. Kao i uvijek u HDSSB-u Josipa tu ne dolazi sama, ona je dio tima i mi kao tim funkcioniramo svi zajedno. tako ćemo i nastaviti raditi. I ona zna kada dobijemo izvore, a u to ne dvojim, dobit ćemo prvu slavonsku gradonačelnicu, kvalitetnu i čestitu, poštenu i posebnu osobu, a svi zajedno ćemo joj pomoći da pokušamo napraviti u Kutjevu najbolje što se bude moglo – istakao je saborski zastupnik dr. Dražen Đurović, predsjednik ŽO HDSSB Požeško-slavonske županije.

 

Skupština je jednoglasno izabrala za predsjednicu kutjevačke podružnice u narednom mandatu Josipu Miličević, za njene zamjenike izabrani su Ivan Galić i Mato Ramić, a za tajnika Ivica Ribičić. U Izvršni odbor izabrani su Josip Galić, Ivan Nekić, Antun Vračić, Franjo Josipović, Stanislav Jugović, Zvonko Petir, Damir Žganec, Branko Galić, Ivan Petko, Željko Sarajlić, Zdravko Romanek, Ivan Farkaš, Alen Mozer, Pavo Majstorović, Mario Knajs, Ivana Ketović i Mato Hruška.

 

IMG 0457Zahvaljujući se na povjerenju Josipa Miličević je istakla – Mladi nam odlaze nakon školovanja u druge krajeve, napuštajući svoja ognjišta, sela polako propadaju i nestaju. Cilj HDSSB je vratiti Slavoniji dostojanstvo. U Kutjevu je ta stranka prepoznata kao stranka koja pruža šansu mladim ljudima. Mi želimo promijeniti i praksu da je u politici malo žena i ja pozivam sve žene da su uključe u rad HDSSB-a, stranke koja im daje šansu. Da su stanovnici Kutjeva prepoznali program i politiku HDSSB-a govore prošli parlamentarni izbori i izbori za vijeća Mjesnih odbora gdje smo odnijeli uvjerljivu pobjedu gdje god smo imali svoju listu, a to govori i ovako veliki vaš odaziv. Ključ oporavka grada Kutjeva je u rukama vas, poljoprivrednika, ratara, vinogradara, malih poduzetnika i ja kao buduća gradonačelnica obećavam da ću sve svoje vrijeme upraviti prema tome da otvorimo nova radna mjesta, sačuvamo dosadašnja, da svima pomognem da što bolje i kvalitetnije žive – rekla je Josipa podržana burnim pljeskom svih nazočnih članova i simpatizera HDSSB-a.

 

Za predsjednika mladeži HDSSB za grad Kutjevo izabran je Pavo Majstorović, za dopredsjednike Ivana Ketović i Ivan Đerek, a za tajnika Hrvoje Đuričić.

 

IMG 0432- U ovih dvadeset godina naši ljudi su se naslušali svakakvih obećanja, uglavnom lažnih obećanja, no smatramo da svakog poštenog čovjeka možeš jednom prevariti, a drugi put samo budalu. Mi nećemo biti te budale. Naš slogan „Za svoje“ puno govori o nama i našoj stranci. Mi ne nudimo nikakav „plan 21“, kojega se onda nitko ne drži, nego rade samo ono što nije bilo u tom planu. Zašto, pa da su rekli da će poskupjeti struju, plin, grijanje, gorivo, podići poreze na hranu, poreze na lijekove, poreze na sve, nitko lud ne bi za njih glasao. Za to su nam to zatajili iako su to prije izbora i planirali. Zato birajte stranku koja neće u Saboru trgovati, za stranku koju se neće moći kupiti, za stranku za koju nema pregovora ispod stola. Mi ćemo se znati izboriti za Slavoniju – rekao je saborski zastupnik Ivan Drmić, tajnik središnjice HDSSB-a.