Srijeda, 11 Veljača 2015 12:42

Za Valentinovo dva puta „Ljubaf“

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

GRADSKO KAZALIŠTE POŽEGA NAJAVILO NOVE PREDSTAVE -

POŽEGA – Požeško Gradsko kazalište za mjesec veljaču najavilo je nove kazališne predstave, a posebnu predstavu baš na sam dan zaljubljenih, Valentinovo.

- Povodom Valentinova priredili smo jedan zanimljivi paket, a radi se o predstavi naše uspješnice „Vjenčani list“ koju po deseti puta predstavljamo Požežanima, a na programu je u petak 13. veljače od 20 sati. Slijedeća predstava je 14. veljače, Kazališta Kerekeš „Ljubaf“ simboličkog naziva od 20 sati. Tekst i režija Ljubomir Kerekeš, a glume Ana Begić, Hana Hegedušić, Adam Končić, Jan Kerekeš, i Ljubomir Kerekeš. Kako su karte odmah nakon puštanja u prodaju i prodane dogovoren je još jedan termin od 18 sati – istakla je ravnateljica Valentina Soldo zadovoljna interesom Požežana za kazališnu predstavu. Također u veljači će biti ponovljena i predstava „Kod arke u osam“.

Obilježit će se i 20 godina Gradskog kazališta Požega i 300 godina od prve kazališne predstave odigrane u Požeštini jednom novom predstavom „Glumice u zagrljaju“. Autor teksta i režije je Dami Mađarić, a glume Vlasta Ramljak i Sandra Lončarić Tankosić. Predstava će premijerno biti izvedena 10. ožujka.

Tekst/Foto: Vladimir Protić