Petak, 11 Svibanj 2018 13:28

Financijskom podrškom Podravske banke na putu do uspjeha

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

STVARANJE USPJEŠNOG PRIJEVOZNIČKOG PODUZEĆA -

Od jednog autobusa do voznog parka kojega čini 14 autobusa od 20 do 68 sjedala, priča je o stvaranju uspješne obiteljske tvrtke Inter d.o.o osnovane s ciljem obavljanja prijevoza putnika u zemlji i inozemstvu, a koja uz pomoć kredita Podravske banke iza sebe ima godine uspješnog rada u linijskom prijevozu te prijevozu u visokom turizmu. Obiteljska tvrtka Zlatka Mijokovića, Inter d.o.o., osnovana je 1995. godine sa sjedištem u Srednjem Selu (Pleternica), a sa svojim korisnicima putuje više od 25 godina.

Kako bi postali sinonim sigurnosti i kvalitete u autobusnom prijevozu u Hrvatskoj, tvrtka je putem dugoročnih kredita za investicije Podravske banke kupila autobuse u samim počecima poslovanja. Investicijama koje je financijski pratila Podravska banka, iza sebe trenutno imaju vozni park kojega čine vrhunski opremljeni autobusi različitih kapaciteta u rasponu od 8 do 51 sjedala opremljeni internetom, televizorom, kuhinjom s hladnjakom, klimom, punjačima za mobitele i mnogim drugim.

Uz navedenu investicijsku podršku, tvrtka je izuzetno zadovoljna ostalim servisima Podravske banke poput POBAklik usluge internetskog bankarstva, koja im pruža mogućnost jednostavnog i brzog obavljanja platnog prometa, uz znatno niže naknade te smanjeni obujam administracije. Dodaju kako je konkurentnost ponude POBA-e neupitna, ali ono što najviše cijene je partnerski odnos koji se uvijek potvrđuje kroz želju da se uvjetima što bolje prilagode zahtjevima poduzetnika.

„Na našem putu stvaranja uspješnog prijevozničkog poduzeća prati nas Podravska banka kroz dugoročne kredite za investicije, kratkoročne kredite i cjelokupni platni promet. Uspješnu suradnju s Podravskom bankom nastavit ćemo i u budućnosti, a planovi su nam usmjereni na daljnje proširenje kapaciteta, teritorijalnu pokrivenost i veću funkcionalnost mreže autobusnih vožnji u svim segmentima, s ciljem da korisnicima prijevoz učinimo što pristupačnijim i ugodnijim, uvažavajući pritom vrijednosti koje se odnose na sigurnost prijevoza, pouzdanost autobusa i kvalitete usluge“, izjavio je Zlatko Mijoković, vlasnik tvrtke Inter d.o.o.Zlatko Mijoković Inter d.o.o 1 002

S obzirom na to da se Podravska banka prema istraživanju* poslovnog tjednika Lider na listi TOP 500 najdražih brandova nalazi na 9. mjestu u kategoriji Banke, ne čudi nas podatak da su brojni poduzetnici s požeškog područja kao partnera za svoje poslovanje odabrali upravo ovu banku. Posebno ističemo i tvrtku Osilovac d.o.o., vinarija Feravino, koja je zahvaljujući investiciji financiranoj od strane Podravske banke, podigla kvalitetu svojih vina i uspjela povećati prosječnu prodajnu cijenu svojih vina.

Tekst/foto: Promo