Utorak, 03 Studeni 2020 09:41

Savjet mladih Grada Požege poticat će izvrsnost

Ocijeni sadržaj
(15 glasova)

POŽEGA - Tako su članovi Savjeta mladih na sjednici održanoj u Gradskoj vijećnici Grada Požege raspravljali o Planu i programu za 2021. godinu u kojemu značajnijih promjena u odnosu na prethodne godine nema.
Na dnevnom redu našlo se obilježavanje Sv. Lucije prigodnim dijeljenjem blagdanske pšenice sugrađanima, a koje će se obilježiti 13. prosinca u Požegi.
Također, Savjet mladih Grada Požege odlučio je nagraditi po jednog učenika svake požeške osnovne škole tablet računalom za izvrsnost u protekloj školskoj godini, a koja je ostvarena uspjehom na školskim natjecanjima posebno državnim.
- Želja nam je i idućih godina nagrađivati učenike za izvrsnost koji su ostvarili zapaženi rezultat u školskim natjecanjima, a posebno na državnoj razini. Svojevrsnim ulaganjem dodatno motiviramo učenike s već ostvarenim rezultatima za njihov daljnji napredak, ali i proaktivno djelujemo i utječemo na budućnost grada, kojem za njegov rast i napredak, trebaju kvalitetni, obrazovani mladi ljudi. Stoga to ne smatramo troškom, nego simboličnom gestom kojom želimo nagraditi uspješne i potaknuti druge da budu izvrsni. Izvrsnost treba poticati. - zaključio je predsjednik Savjeta mladih Grada Požege Ivan Svjetličić.

Izvor: Savjet mladih Grada Požege