Subota, 06 Srpanj 2019 16:16

Uz sportske susrete obilježili 25. godišnjicu UHDDR RH, 6. obljetnicu ogranka Požega i 6. memorijalni malonogometni turnir

Ocijeni sadržaj
(10 glasova)

SPORTSKE IGRE UDRUGE HRVATSKIH DRAGOVOLJACA DOMOVINSKOG RATA GRADA POŽEGA -

POŽEGA - Članovi Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata grada Požege organizirali su po 6. puta Sportske susrete na prostoru Sportsko rekreacijskog centra u Požegi, nakon što su prije 6 godina obnovili rad udruge. Tradicionalne su to sportske igre koje su se ove godine održale i povodom obilježavanja 25. godišnjice osnivanja UHDDR Republike Hrvatske, a odigran je i 6. memorijalni malonogometni turnir, te natjecanje u gađanju zračnom puškom.

Na sportske susrete požeškom UHDDR-u došli su članovi UHDDR Slav. Brod, Vukovar, Osijek, Đakovo, Stupnik, Sveta nedjelja, Zagreb i domaći članovi UHDDR Kutjevo. Ukupno se okupilo 130 natjecatelja i voditelja ekipa. Za sam uvod odigrana je revijalna ženska nogometna utakmica, i to djevojke ŽNK Požega i ŽNK Kaptol.

Svečani postroj svih sudionika pozdravili su tajnik UHDDR-a Požega Tomislav Galović, predsjednik UHDDR-a Požega Josip Pavunčec, zamjenik župana požeško-slavonskog Vedran Neferović i požeški gradonačelnik Darko Puljašić, koji je turnir i otvorio.

Nakon odigranih utakmica i natjecanja u streljaštvu uslijedio je svečani ručak i druženje do proglašenja pobjednika.