Petak, 17 Veljača 2017 09:53

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Udarila psa autom, vlasnik psa dobio prekršajnu prijavu

U četvrtak, 16. veljače, oko 9 sati, u mjestu Blacko 42-godišnja vozačica osobnog automobila marke „Audi“, požeških registarskih oznaka, udarila je vozilom u psa koji je istrčao na kolnik. Protiv 27-godišnjeg vlasnika psa slijedi prekršajna prijava budući da je držao životinju bez nadzora.

80-godišnjak vožnjom unatrag skrivio prometnu nesreću

U četvrtak, 16. veljače, 10.45 sati u Požegi u Matice Hrvatske ulici 80-godišnji vozač osobnog automobila marke „Mercedes“, požeških registarskih oznaka, nepropisnom vožnjom unazad pokušao se uključiti u promet s parkirališta i tom prilikom je udario u osobni automobila također marke „Mercedes“, austrijskih registarskih oznaka, zbog čega protiv njega slijedi prekršajna prijava.

A u vremenu od 13.30 do 14.15 sati u Velikoj, u Industrijskoj ulici nepoznati vozač, nepoznatim vozilom na prijelazu ceste preko željezničke pruge oštetio je polubranik. Policijski službenici tragaju za počiniteljem ove prometne nesreće koji je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao.

Tekst: A. Protić Foto: ilustracija