Utorak, 07 Veljača 2017 09:56

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Šumska krađa kod Tornja

U razdoblju od 30. listopada 2016. godine do 6. veljače 2017. godine, na šumskom predjelu Trusovac, u blizini mjesta Toranj, nepoznati počinitelj (ili više njih) posjekao je i otuđio stabla hrasta. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava.

Na prijevaru sklopili pretplatnički ugovor s operaterom

U ponedjeljak, 6. veljače 2017. godine policijskim službenicima je prijavila 57-godišnjakinja da je nepoznati počinitelj (ili više njih) u studenom 2016. godine na njezino ime i bez njezina znanja sklopio pretplatnički ugovor s mobilnim operaterom. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojega slijedi kaznena prijava. 

Jedna osoba teško ozlijeđena druga lakše u prometnoj nesreći u Potočanima

U ponedjeljak, 6. veljače, u 10.50 sati, u mjestu Potočani, 30-godišnja vozačica teretnim automobilom marke „fiat“, našičkih registracijskih oznaka, započela je skretati na kolni ulaz, a da se prethodno nije uvjerila da tu radnju može izvršiti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. U tom trenutku, 28-godišnji vozač teretnog automobila „mercedes“, slavonskobrodskih registracijskih oznaka, koji je već započeo radnju pretjecanja, prednjim desnim dijelom „mercedesa“ udario je u lijevu bočnu stranu „fiata“, a potom i u stablo te u betonsko metalnu ogradu. U prometnoj nesreći 28-godišnjak je teško, a 30-godišnjakinja lakše ozlijeđena. Protiv vozačice slijedi kaznena prijava.

Bijeg s mjesta prometne nesreće

Zabilježen je i jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u kojoj je nastala materijalna šteta. Naime, u vremenu od 11.30 do 15.15 sati u Lipiku, u Udinskoj ulici, nepoznati vozač, nepoznatim vozilom udario je u bočnu stranu propisno parkiranog osobnog automobila „citroen“, kutinskih registracijskih oznaka, nakon čega je napustio mjesto događaja, a da vlasniku vozila nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je prouzročio prometnu nesreću ili popunio Europsko izvješće. Policijski službenici nastavljaju tragati za vozačem i vozilom.

Tekst: A. Protić Foto: ilustracija