Ponedjeljak, 16 Siječanj 2017 09:11

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Provaljeno u vikendicu

U razdoblju od 14. prosinca 2016. do 14. siječnja, u blizini mjesta Kaptol, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u vikendicu u vlasništvu 33-godišnjaka prilikom čega je otuđio peć. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Nepoznati lopovi ukrali dijelove traktora

U razdoblju od 4. do 14. siječnja, u mjestu Pasikovci, nepoznati počinitelj (ili više njih) je otuđio dijelove s traktora u vlasništvu 56-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem. 

Oduzeo prednost prolaska i skrivio prometnu nesreću

U petak,13. siječnja, oko 8.50 sati, u Požegi na raskrižju ulica Kralja Zvonimira i Kralja Krešimira, 39-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom marke „Daf“, rumunjskih registarskih oznaka, nije propustio sva vozila koja se kreću cestom s prednošću prolaska prilikom čega prednjim dijelom vozila udario u prednju stranu osobnog automobila marke „Opel“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljao 39-godišnjak. U prometnoj nesreći 39-godišnjak je lakše ozlijeđen, a protiv 39-godišnjeg vozača teretnog automobila slijedi prekršajni nalog.

Tijekom proteklog vikenda dogodila su se i dva bijega s mjesta prometne nesreće i to u mjestu Poljana te u Požegi u Njemačkoj ulici.

Tekst: A. Protić Foto: ilustracija