Petak, 13 Siječanj 2017 10:04

Iz policijske bilježnice

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Izgubio nadzor nad vozilom i udario u vozilo iz suprotnog smjera

U četvrtak, 12. siječnja, oko 9.50 sati, u Pakracu, u Ulici kneza Domagoja, 27-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Peugeot“, zagrebačkih registarskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom te prednjim dijelom udario u prednju lijevu stranu osobnog automobila marke „Citroen“, daruvarskih registarskih oznaka, a kojim je iz suprotnog smjera upravljala 74-godišnjakinja. U prometnoj nesreći 74-godišnjakinja je ozlijeđena, a protiv 27-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

Tijekom jučerašnjeg dana dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u Požegi u ulicama Njemačka i Vranduk.

Vozio pod izrečenom zabranom upravljanja "B" kategorijom

U četvrtak, 12. siječnja, oko 18.20 sati, u mjestu Kusonje, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zatekli 25-godišnjaka koji je upravljao osobnim automobilom marke „Mazda“, daruvarskih registarskih oznaka, a za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja on je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Tekst: A. Protić Foto: ilustracija