Petak, 20 Studeni 2015 10:06

Polukružno okretao traktor na cesti, pa na njega naletio kamion

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

PROMETNA NESREĆA IZMEĐU DRAGOVIĆA I KUSONJA -

U četvrtak, 19. studenoga, oko 10.30 sati, na dijelu ceste između mjesta Dragović i Kusonje, 78-godišnji vozač koji je upravljao traktorom marke „IMT“, daruvarskih registarskih oznaka kojemu je bila pridodana neregistrirana prikolica, DSC 0146.PUzapočeo je skretanje ulijevo u namjeri polukružnog kretanja a da se nije uvjerio da tu radnju može sigurno učiniti već je skrenuo ulijevo na južnu prometnu traku kojom se kretao 58-godišnji vozač koji je upravljao skupom vozila marke „MAN“ i priključnim vozilom marke „Schmitz“, registarskih oznaka republike Srbije koji je pretjecao traktor te u namjeri da izbjegne kontakt prešao na neasfaltirani dio uslijed čega je došlo do udara prednjim desnim kotačem teretnog vozila u prednji lijevi kotač traktora. Nakon udara traktor je odbačen u sjeverni putnik kanal, dok je vozač teretnog automobila izgubio nadzor nad vozilom te sletio u sjeverni putni kanal i udario u zemljanu uzvisinu. Protiv 78-godišnjaka slijedi prekršajni nalog.

Dragovoljna predaja oružja i streljiva

U četvrtak, 19. studenoga, na području grada Požege, osoba koja je zatražila da ostane anonimna predala je policijskim službenicima jednu pušku i 92 komada streljiva koji su izuzeti i pohranjeni u prostorije policije do uništenja. 

 DSC 0152.PUPožar na otvorenom

U četvrtak, 19. studenoga, oko 16.50 sati, u Požegi, u blizini ulice Grgin dol, na neutvrđeni način je došlo do požara na divljem odlagalištu otpada prilikom čega je gorjelo smeće.

Tekst: Alen Protić Foto: PU požeško-slavonska