Subota, 14 Studeni 2015 22:19

Tri osobe ozlijeđene u izravnom sudaru dva osobna automobila

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

SILOVIT UDARAC OD KOJEGA JE SEATU OTPAO KOTAČ -

SULKOVCI – Tri su osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 18,30 sati u Sulkovcima, kod skretanja za Bzenicu. U prometnoj nesreću sudjelovala su dva osobna automobila, jedno marke Seat, a drugo Opel Astra, oba stranih registarskih oznaka.

Prema riječima očevidaca u vozilu Opel Astra bilo je dvoje putnika, muškarac i žena dok je u Seatu bila samo jedna muška osoba. Kako neslužbeno doznajemo, došlo je gotovo do izravnog sudara. Vozilo Seat, kako nam prepričavaju mještani kretalo se iz pravca Poloja prema Pleternici. U susret Seatu dolazilo je, kako neslužbeno doznajemo iz pravca Pleternice, vozilo Opel Astra kojom prilikom je došlo do sudara.

Bio je to jak udarac, prepričava nam jedan mještanin Sulkovaca, kad sam to čuo odmah sam izišao iz kuće i vidio ne baš lijepi prizor, priskočio sam u pomoć, odmah smo pozvali hitnu pomoć i policiju. Od siline udarca na Seatu je otpao prednji točak. Izgleda da je tu bilo i rotiranja vozila po cesti, ma dobro je to sve i prošlo kako je moglo biti.

Na intervenciju su brzo stigli pleternički vatrogasci i policija, a ubrzo su stigla i dva vozila hitne pomoći. Ozlijeđene osobe su hitno prevezene u Opću županijsku bolnicu Požega. Za sada je nepoznato o kakvim se ozljedama radi. Nakon policijskog očevida biti će poznato više detalja o prometnoj nesreći.

Promet kroz Sulkovce na tom dijelu kreće se usporeno što će i biti do završetka očevida. Do prometne nesreće došlo je najvjerojatnije zbog brze vožnje i prelaska jednog vozila na suprotni kolnički trak u samom zavoju.