Četvrtak, 09 Srpanj 2015 10:02

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Mladić (18) pijan za volanom bez vozačke dozvole

 U četvrtak, 9. srpnja, 15 minuta nakon ponoći u Požegi, u Sokolovoj ulici policijski službenici su u prometu zatekli 18-godišnjaka (1,89 promila) koji je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao odjavljenim osobnim automobilom marke „Opel Kadet“. 18-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njega slijedi prekršajna prijava.

 Dragovoljno predali oružje policijskim službenicima

 U srijedu, 8. srpnja, na području Požege jedan muškarac predao je policijskim službenicima automatsku pušku i 150 komada streljiva, dok je ženska osoba, također na području Požege, predala streljivo.

 - Pozivamo sve građane koji još negdje u svojim domovima imaju nepovlasno oružje i eksplozivna sredstva da ih bez straha od sankcija predaju policiji, ali da sami ne donose oružje i eksplozivna sredstva već da želju za dragovoljnom predajom prijave na broj 192 te sačekaju dolazak osposobljenih policijskih službenika koji će na dogovoreno mjesto doći u civilnoj odjeći i vozilom bez policijskih obilježja - stoji u priopćenju koje potpisuje glasnogovornica PU požeško-slavonske Ivana Radić

 Tekst: Alen Protić Foto: ilustrativna fotografija