Srijeda, 08 Srpanj 2015 13:24

Policijsko izvješće

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Zbog kvara na el. instalacijama zapalio se traktor

 U utorak, 7. srpnja, oko 18.30 sati u Pleternici u polju samozapalio se traktor marke „IMT“. Požar su vatrogasci ugasili nakon sat vremena, a opožareno je i oko 1000 m2 poljoprivredne površine. Do požara je došlo uslijed kvara na električnim instalacijama dok se materijalna šteta procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

Požar otvorenog prostora izbio zbog prevelike vrućine ili je podmetnut ?

 U utorak, 7. srpnja, oko 21 sat u Požegi u blizini Šokačke ulice, uz korito rijeke Orljave na neutvrđen način došlo je do požara na otvorenom prostoru kojom prilikom je gorjelo oko 200 m2 suhe trave i niskog raslinja.

 Isključen iz prometa i smješten na trežnjenje

 U srijedu, 8. srpnja, 45 minuta nakon ponoći u Požegi u Ulici Hrvatskih branitelja policijski službenici su u prometu zatekli 42-godišnjeg vozača osobnog automobila marke „Mazda“, zagrebačkih registarskih oznaka, pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotestiranje). Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti sa činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja i protiv njega slijedi prekršajna prijava.

 Dan ranije, u utorak oko 8.35 sati na D-51 između mjesta Požega i Eminovci dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom između dva osobna automobila.

Tekst: Alen Protić Foto: PU požeško-slavonska